Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam.

Chciałem wykonać kosz wiklinowy, próbowałem z krzywymi i nie wiem jak wykonać pofalowaną krzywą. Skręconą krzywą potrafię potem dodaję geometry/bevel i wygląda ładnie, mogę z tego wykonać górną krawędź splotu. Nie wiem jak zrobić krzywą ale by była płaska i pofalowana. Spłaszczenie skręconej krzywej skutkuje płaskim bevel. Może ktoś podpowie mi jak ogarnąć ten temat. Wygląd koszyka w załączniku

428-SKRZYNKA-WIKLINOWA-KOSZ-WIKLINOWY-60x40.jpg

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 1,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• najszybciej to mozna tak zrobić, ewentualnie przy bardziej wymagających kształtach poszedłbym w geo pattern    

• Najczęściej oglądam w oryginalnym języku ale przy pracy czasem puszczę lektora, najczęściej gdy ze zmęczenia moje możliwości umysłowe już tak szorują po dnie że angielskiego bym już nie zrozumiał bez

• No tak, tak dźwięk był zamierzony i wymagała dużo pracy z mojej strony, nie nagrał się przecież tak przypadkiem 🙂

Posted Images

Napisano

@DestroyerZmiazdzyles mnie tym dzwiekiem w filmiku 🤣 Ze tez ci sie chce, szelmo 😄
Wypijmy za dobry humor

Edytowane przez Nezumi

Napisano
3 hours ago, Destroyer said:

No tak, tak dźwięk był zamierzony i wymagała dużo pracy z mojej strony, nie nagrał się przecież tak przypadkiem 🙂

Co Ty ogladasz filmy z dubbingiem? 😮 Zamierzony czy nie usmialem sie 😄

Napisano
2 minuty temu, Nezumi napisał:

Co Ty ogladasz filmy z dubbingiem? 😮 Zamierzony czy nie usmialem sie 😄

Raczej z lektorem 😉

Napisano
Just now, wujek_kane said:

Raczej z lektorem 😉

Oj tam oj tam, no moze i z lektorem. W sensie ze nie po Angielsku 😄

Napisano
Teraz, Nezumi napisał:

Oj tam oj tam, no moze i z lektorem. W sensie ze nie po Angielsku 😄

Zdziwiłbyś się, ale sporo osób tak robi oO

Napisano

Spoko, wieki czasu nie bylem w Polsce a nigdzie nie slyszalem lektora - wszedzie dubbing wlasnie. Teraz kumam ze pewnie w tle TV lecialo  i tyle. A ja to wzialem za zajebisty zart dziwny 😄

Napisano

Najczęściej oglądam w oryginalnym języku ale przy pracy czasem puszczę lektora, najczęściej gdy ze zmęczenia moje możliwości umysłowe już tak szorują po dnie że angielskiego bym już nie zrozumiał bez wysiłku 🙂

@wujek_kane Preacher 🙂

Ale fakt, że dźwięk nieźle się spasował jak takie wyznanie i chęć poprawy w niesieniu pomocy 😄

Edytowane przez Destroyer