maly661 Napisano 2 Luty 2021 Napisano 2 Luty 2021 Witam. Chciałem wykonać kosz wiklinowy, próbowałem z krzywymi i nie wiem jak wykonać pofalowaną krzywą. Skręconą krzywą potrafię potem dodaję geometry/bevel i wygląda ładnie, mogę z tego wykonać górną krawędź splotu. Nie wiem jak zrobić krzywą ale by była płaska i pofalowana. Spłaszczenie skręconej krzywej skutkuje płaskim bevel. Może ktoś podpowie mi jak ogarnąć ten temat. Wygląd koszyka w załączniku
karol755 Napisano 9 Czerwiec 2021 Napisano 9 Czerwiec 2021 Ja osobiście robiłem krzesło wiklinowe ręcznie chyba nie ma nic gorszego
Destroyer Napisano 9 Czerwiec 2021 Napisano 9 Czerwiec 2021 najszybciej to mozna tak zrobić, ewentualnie przy bardziej wymagających kształtach poszedłbym w geo pattern 2 2
Nezumi Napisano 9 Czerwiec 2021 Napisano 9 Czerwiec 2021 (edytowane) @DestroyerZmiazdzyles mnie tym dzwiekiem w filmiku 🤣 Ze tez ci sie chce, szelmo 😄 Wypijmy za dobry humor Edytowane 9 Czerwiec 2021 przez Nezumi
Destroyer Napisano 10 Czerwiec 2021 Napisano 10 Czerwiec 2021 No tak, tak dźwięk był zamierzony i wymagała dużo pracy z mojej strony, nie nagrał się przecież tak przypadkiem 🙂 1
Nezumi Napisano 10 Czerwiec 2021 Napisano 10 Czerwiec 2021 3 hours ago, Destroyer said: No tak, tak dźwięk był zamierzony i wymagała dużo pracy z mojej strony, nie nagrał się przecież tak przypadkiem 🙂 Co Ty ogladasz filmy z dubbingiem? 😮 Zamierzony czy nie usmialem sie 😄
wujek_kane Napisano 10 Czerwiec 2021 Napisano 10 Czerwiec 2021 2 minuty temu, Nezumi napisał: Co Ty ogladasz filmy z dubbingiem? 😮 Zamierzony czy nie usmialem sie 😄 Raczej z lektorem 😉
Nezumi Napisano 10 Czerwiec 2021 Napisano 10 Czerwiec 2021 Just now, wujek_kane said: Raczej z lektorem 😉 Oj tam oj tam, no moze i z lektorem. W sensie ze nie po Angielsku 😄
wujek_kane Napisano 10 Czerwiec 2021 Napisano 10 Czerwiec 2021 Teraz, Nezumi napisał: Oj tam oj tam, no moze i z lektorem. W sensie ze nie po Angielsku 😄 Zdziwiłbyś się, ale sporo osób tak robi oO 1
Nezumi Napisano 10 Czerwiec 2021 Napisano 10 Czerwiec 2021 Spoko, wieki czasu nie bylem w Polsce a nigdzie nie slyszalem lektora - wszedzie dubbing wlasnie. Teraz kumam ze pewnie w tle TV lecialo i tyle. A ja to wzialem za zajebisty zart dziwny 😄
Destroyer Napisano 10 Czerwiec 2021 Napisano 10 Czerwiec 2021 (edytowane) Najczęściej oglądam w oryginalnym języku ale przy pracy czasem puszczę lektora, najczęściej gdy ze zmęczenia moje możliwości umysłowe już tak szorują po dnie że angielskiego bym już nie zrozumiał bez wysiłku 🙂 @wujek_kane Preacher 🙂 Ale fakt, że dźwięk nieźle się spasował jak takie wyznanie i chęć poprawy w niesieniu pomocy 😄 Edytowane 10 Czerwiec 2021 przez Destroyer 3
Rekomendowane odpowiedzi