Gheed Napisano 16 Listopad 2004 Napisano 16 Listopad 2004 Witam wszystkich! Cóż... chciałbym zacząć aktywnie uczestniczyć w życiu forum, więc wstawiam swoją pierwszą prackę. Maxa mam już od hmm 3/4 miesiąca. Mój pierwszy projekt przedstawia pomnik Gheeda ( ;] ) - mojej postaci z gry RPG Dungeons And Dragons ;].
Kulki Napisano 16 Listopad 2004 Napisano 16 Listopad 2004 Jak na hmmm 3/4 miesice to ladnie... teraz sprobuj to porzadnie oswietlic.
Gheed Napisano 16 Listopad 2004 Autor Napisano 16 Listopad 2004 Hmm... oświetlenia to ja jeszcze dobrze nie znam ;]. Może się nauczę wkrótce, bo MAXA mam dopiero 3 tygodnie, więc mnie narazie modelowanie pociągnęło :). Thx za komentarz.
rowr Napisano 16 Listopad 2004 Napisano 16 Listopad 2004 heh no oki jak na poczatek tylko nastepnym razem daj troszke lepszy(ciekawszy) kadr bo na tych slabo jakos to wszystko widac :) no fakt wrzuc to do wipa bo do skonczonej pracki nie da sie tego zaliczyc
Marcin Napisano 16 Listopad 2004 Napisano 16 Listopad 2004 napisales wczesniej ze masz maxa 3/4 miesiace a teraz ze 3 tyg ? ;] a ja tej pracy o gallerii bym nie wrzucal ...
Kulki Napisano 16 Listopad 2004 Napisano 16 Listopad 2004 moze ma 3/4 tygodnie a od 3 tygodni uzywa;)
Kulki Napisano 16 Listopad 2004 Napisano 16 Listopad 2004 moze ma 3/4 mieiace a od 3 tygodni uzywa;) edit: [COS SIE SKASZANILO I 2 RAZY MNIE WBILO]
wesoledi Napisano 16 Listopad 2004 Napisano 16 Listopad 2004 napisales wczesniej ze masz maxa 3/4 miesiace a teraz ze 3 tyg ? ja tam widze miesiacA. miesiac ma 4 tygodnie. a 3 z nich to 3 tygodnie co nie? :) prosta matematyka :P co do pracki... jak na poczatek calkiem niezle :) troche swaitlo mi nie pasuje ale najgorzej nie jest :)
Ania Napisano 16 Listopad 2004 Napisano 16 Listopad 2004 jesli to ma byc kamienny pomnik, to sie zastanow jakbys wykul z kamienia takie cienkie czesci (koniuszek brody, szata (chusta?) pod broda), zeby nie odpadly. zrob grubiej albo zrob mostek do reszty bryly. no i poteksturowac i oswietlic by trzeba. ale jak na trzy tygodnie to nie jest zle.
Gość Savoy Napisano 16 Listopad 2004 Napisano 16 Listopad 2004 Daj tę pracę do WIPa, to sie coś wyciągnie z tego.
polka dot Napisano 16 Listopad 2004 Napisano 16 Listopad 2004 3/4 miesiaca czyli trzy czwarte miesiaca czyli trzy tygodnie :P :D
Marcin Napisano 16 Listopad 2004 Napisano 16 Listopad 2004 qrde daje slowo ze zdawalo mi sie ze widialem 3-4 miesiaca ;) moja pomylka ;) kulki - takie dublowane posty poprostu kasuj a nie sie z nich tlumacz ;)
Master Kiełbaster Napisano 17 Listopad 2004 Napisano 17 Listopad 2004 Renderowałeś go z rzutu izometrycznego?
Gheed Napisano 17 Listopad 2004 Autor Napisano 17 Listopad 2004 Dzięki za komentarze ;]. Tak, tam pisze 3/4 MIESIĄCA ;].
tomeg Napisano 17 Listopad 2004 Napisano 17 Listopad 2004 3/4 miesiaca= 3 tygodnie miesiac ma 4 tygodnie wiec rachunek jest prosty
ftorek Napisano 17 Listopad 2004 Napisano 17 Listopad 2004 ale maniana - normalnie jakies korepetycje z algebry sobie uzadzacie czy jajca robicie!! co do obrazka jako skonczonej pracy - nie bede sie wypowiadal - bo to nie skonczone (zreszta sam napisales 'projekt') co do samego modelu - nie podoba mi sie takie wykrzywienie glowy do tylu - jesli to ma byc pomnik to bez sensu bo stojac przed nim nie bedzie widac mu twarzy (o co chyba w pomniku chodzi), dziwny ksztalt brody (wyglada jak sopel - ale moze taki mial byc wiec nie wiem) - barki!! - owin sie kocem (chyba ze masz jakis habit :), stan przed lustrem i wygnij rece do tylu i zobacz jak ci sie wszytko uklada (glownie barki jak napisalem), moowiac o habicie - tutaj jest zdecydowanie za prosty (nawet skoro to pomnik/rzezba to sie da to spokojnie 'wyrzezbic' :) no jeszcze sporo innych ale pewnie sam o tym wiesz... pozdrawiam i powodzenia
Rekomendowane odpowiedzi