hasiumichasiu Napisano 5 Wrzesień 2021 Napisano 5 Wrzesień 2021 (edytowane) Dzien dobry, mam pytanie jaki jest najlepszy kurs na poczatek modelowania w 3 ds max taki aby byl dobrze wytlumaczony, pokazywal jak sie modeluje renderuje w v rayu, nadaje modelom tekstury itp? Mam dylemat nad wyborem 😞 Jesli chodzi o cene kursu to moze byc on platny ale zeby cena nie byla przesadna. Edytowane 5 Wrzesień 2021 przez hasiumichasiu
Araiel Napisano 5 Wrzesień 2021 Napisano 5 Wrzesień 2021 Jeśli chodzi o modelowanie to jak przerobisz rzeczy z kanału Arrimus 3D - https://www.youtube.com/channel/UCSLLdTBwLMfTKWS56tOiQpw/videos - to spokojnie będziesz wszystko ogarniać. Masz tam masę przydatnych informacji i chyba wg mnie nie ma sensu pchać się w jakiś płatny kurs jak tutaj masz wszystko za darmo. Potrzeba tylko chęci i czasu, aby to wszystko obejrzeć i się nauczyć. A co do V-Raya to kiedyś bardzo dobre (te już płatne) materiały miał Grant Warwick. Nie wiem czy jeszcze je sprzedaje. Z darmowych na YT też nie wiem czy ktoś ma jakąś większą serię odnośnie renderowania w V-Rayu.
Sebazx6r Napisano 5 Wrzesień 2021 Napisano 5 Wrzesień 2021 Kiedys na Digital toutors przerabialem jakiegos tutka xD ... najpierw kolo uzyl jakiegos platnego scryptu do scattera a potem wbił 2x gamme 2.2 xD i odpuscilem.
Rekomendowane odpowiedzi