Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Dzien dobry, mam pytanie jaki jest najlepszy kurs na poczatek modelowania w 3 ds max taki aby byl dobrze wytlumaczony, pokazywal jak sie modeluje renderuje w v rayu, nadaje modelom tekstury itp? Mam dylemat nad wyborem 😞 

Jesli chodzi o cene kursu to moze byc on platny ale zeby cena nie byla przesadna.

Edytowane przez hasiumichasiu

• Odpowiedzi 2
  • Wyświetleń 777
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Jeśli chodzi o modelowanie to jak przerobisz rzeczy z kanału Arrimus 3D - https://www.youtube.com/channel/UCSLLdTBwLMfTKWS56tOiQpw/videos - to spokojnie będziesz wszystko ogarniać. Masz tam masę przydatnych informacji i chyba wg mnie nie ma sensu pchać się w jakiś płatny kurs jak tutaj masz wszystko za darmo. Potrzeba tylko chęci i czasu, aby to wszystko obejrzeć i się nauczyć.

A co do V-Raya to kiedyś bardzo dobre (te już płatne) materiały miał Grant Warwick. Nie wiem czy jeszcze je sprzedaje. Z darmowych na YT też nie wiem czy ktoś ma jakąś większą serię odnośnie renderowania w V-Rayu.

Napisano

Kiedys na Digital toutors przerabialem jakiegos tutka xD ... najpierw kolo uzyl jakiegos platnego scryptu do scattera a potem wbił 2x gamme 2.2 xD i odpuscilem.