hasiumichasiu Posted September 5, 2021 Share Posted September 5, 2021 (edited) Dzien dobry, mam pytanie jaki jest najlepszy kurs na poczatek modelowania w 3 ds max taki aby byl dobrze wytlumaczony, pokazywal jak sie modeluje renderuje w v rayu, nadaje modelom tekstury itp? Mam dylemat nad wyborem 😞 Jesli chodzi o cene kursu to moze byc on platny ale zeby cena nie byla przesadna. Edited September 5, 2021 by hasiumichasiu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Araiel Posted September 5, 2021 Share Posted September 5, 2021 Jeśli chodzi o modelowanie to jak przerobisz rzeczy z kanału Arrimus 3D - https://www.youtube.com/channel/UCSLLdTBwLMfTKWS56tOiQpw/videos - to spokojnie będziesz wszystko ogarniać. Masz tam masę przydatnych informacji i chyba wg mnie nie ma sensu pchać się w jakiś płatny kurs jak tutaj masz wszystko za darmo. Potrzeba tylko chęci i czasu, aby to wszystko obejrzeć i się nauczyć. A co do V-Raya to kiedyś bardzo dobre (te już płatne) materiały miał Grant Warwick. Nie wiem czy jeszcze je sprzedaje. Z darmowych na YT też nie wiem czy ktoś ma jakąś większą serię odnośnie renderowania w V-Rayu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebazx6r Posted September 5, 2021 Share Posted September 5, 2021 Kiedys na Digital toutors przerabialem jakiegos tutka xD ... najpierw kolo uzyl jakiegos platnego scryptu do scattera a potem wbił 2x gamme 2.2 xD i odpuscilem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts