burgerart Napisano 13 Październik 2021 Napisano 13 Październik 2021 Witam Widzę że forum jest poświęcone jednemu z programów do grafiki 3d ale liczę na szersze podejście do tematu, chyba że... akurat 3d Max to strzał w dziesiątkę. Jestem grafikiem, który chciałby podszkolić się w grafice 3d ale w bardzo konkretnym kierunku. Często tworzę projekty pudełek, opakowań przeznaczonych do sprzedaży, różnego rodzaju fizycznych akcesoriów jak: e-papierosy, olejki, kosmetyki w buteleczkach, produkty w płaskich puszkach... Od sasa do lasa. Chciałbym się nauczyć tworzenia wysokiej klasy renderów tych produktów na podstawie zdjęć lub projektów 2d. Do tej pory korzystałem z Adobe Dimension i generalnie stworzenie tam np. pudełka jest dość proste. Ale szukam sposobu żebym mógł bardziej swobodnie tworzyć dowolne kształty i prostu odwzorowywać produkty w formie 3d. Jeśli ktoś z Was czuję na siłach jestem gotów WYKUPIĆ / wynegocjować indywidualne szkolenie w tym zakresie. Bardzo proszę Was o poradę jaki soft byłby najlepszy do tego co chce osiągnąć i zgłaszajcie się do mnie na email: [email protected] jeśli moglibyście zostać moim nauczycielem. Dzięki!
michalo Napisano 20 Październik 2021 Napisano 20 Październik 2021 Hej, nazwa forum nie ma związku z programem, no ale fakt, w maxie wszystko byś zrobił. W sumie chyba do DImension możesz wysyłać własne modele więc je tworzyć możesz w maxie, ale też w blenderze - jest za free.
Nezumi Napisano 20 Październik 2021 Napisano 20 Październik 2021 Tak jak psiocze na Blendera z innych powodow tak uwazam, ze do fajnych renderkow opakowan/produktow zajebiscie sie nada. Wiem bo to robilem dokladnie przez dlugi czas na tym sofcie. Materialow do nauki chyba zaden inny soft nie ma wiecej.
Rekomendowane odpowiedzi