Napisano 31 Styczeń 20223 l Hej, W weekend było dużo przygód. Z powodu wiatru odcięło mi jedna fazę i coś źle prąd działał. Zanim się o tym zorientowałem, to minęło pół niedzieli - bo ani kompa ani tv nie włączałem. TYlko nie było światła w piwnicy - ale uznałem ,zę to spalił się bezpiecznik w trakcie burzy i zostawiłem to na pon. ALe w końcu odpalam koma a ten nic. Załamany wyciągam go i rozkręcam żeby hcociaż zajrzeć do środka. Już miałem zasilacz odkręcać ale widzę, że dida się pali. Monitory też, lampa sygnalizujaca połączenie lan też... Włączyłam tv - ok ale jak włączyłem chromecasta to zaczął włączać się i wyłączać cał ten tv. Wtedy się zorientowałem, że i tutaj mam coś nie teges. W niedzielę już wszystko ustawiłem - ko0mpa, neta, doprowadziłem do tego prąd (bo awaria jeszcze trwa.. mam fart, ze jednak jest częściowo energia) No ale.. Dzisiaj sobie sculpce i tablet, tzn kursor zaczął mi się co jakiś czas zatrzymywać na sekundę. I tak ciągle.. co jakąś chwilę. Upierdliwe i denerwujące strasznie. Przeinstalowałem stery, włączałem/wyłączałem win ink, odłaczałęm/podłączałem kable nic nie daje Wczoraj jeszcze windoza mi się updatowała - a wczoraj to nie używałem jeszcze zbrusha wiec nie mogę powiedzieć kiedy zbugował mi się tablet. Nie wiem co jest grane - czy to update windowsa czy inne cholerstwo. Mogę przysiąść, że już miałem ten problem i go rozwiązałem . Ale nie wiem jak.. Ktoś coś? Plz 😞
Napisano 31 Styczeń 20223 l 7 minut temu, michalo napisał: Wczoraj jeszcze windoza mi się updatowała - a wczoraj to nie używałem jeszcze zbrusha wiec nie mogę powiedzieć kiedy zbugował mi się tablet. A powiedz mi, po wyłączeniu windows ink tablet działał bez tego laga, ale nie łapał nacisku? Bo u mnie tak ostatnio po aktualizacji było i musiałem piórko ustawić tak: Wtedy na szczęście problem zniknął.
Napisano 31 Styczeń 20223 l Autor Nie, u mnie windows ink - z lub bez nie niweluje tego błędu. Używam bez win ink.
Napisano 2 Luty 20223 l Autor Rozwiązałem ten problem. Wrzucam dla potomności. Jak wspominałem, kiedyś miałem to samo - wtedy pisałem do supportu bo to było od razu na samym początku i strasznie mnie zdołowało. Wtedy pomogło odłączenie innych urządzeń USB i podłączenie, reinstalowałem też stery w czasie tego procesu. Nie zasugerował tego support tylko sam na to wpadłem. Teraz też to pomogło ale tablet był cały czas podłączony a odłączyłem i podłączyłem z powrotem inne wtyki. Nie wiem co to za konflikt ale u mnie działo się to 2 razy.