Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Hej,

W weekend było dużo przygód. Z powodu wiatru odcięło mi jedna fazę i coś źle prąd działał. Zanim się o tym zorientowałem, to minęło pół niedzieli - bo ani kompa ani tv nie włączałem. TYlko nie było światła w piwnicy - ale uznałem ,zę to spalił się bezpiecznik  w trakcie burzy i zostawiłem to na pon.

ALe w końcu odpalam koma a ten nic. Załamany wyciągam go i rozkręcam żeby hcociaż zajrzeć do środka. Już miałem zasilacz odkręcać ale widzę, że dida się pali. Monitory też, lampa sygnalizujaca połączenie lan też... 

Włączyłam tv - ok ale jak włączyłem chromecasta to zaczął włączać się i wyłączać cał ten tv. Wtedy się zorientowałem, że i tutaj mam coś nie teges.

W niedzielę już wszystko ustawiłem - ko0mpa, neta, doprowadziłem do tego prąd (bo awaria jeszcze trwa.. mam fart, ze jednak jest częściowo energia) 

No ale..

Dzisiaj sobie sculpce i tablet, tzn kursor zaczął mi się co jakiś czas zatrzymywać na sekundę. I tak ciągle.. co jakąś chwilę. Upierdliwe i denerwujące strasznie.

Przeinstalowałem stery,

włączałem/wyłączałem win ink,

odłaczałęm/podłączałem kable

nic nie daje

Wczoraj jeszcze windoza mi się updatowała  - a wczoraj to nie używałem jeszcze zbrusha wiec nie mogę powiedzieć kiedy zbugował mi się tablet.

Nie wiem co jest grane - czy to update windowsa czy inne cholerstwo.

Mogę przysiąść, że już miałem ten problem i go rozwiązałem . Ale nie wiem jak.. Ktoś coś? Plz 😞 

• Odpowiedzi 3
  • Wyświetleń 611
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nie, u mnie windows ink - z lub bez nie niweluje tego błędu.  Używam bez win ink.

• Rozwiązałem ten problem. Wrzucam dla potomności.    Jak wspominałem, kiedyś miałem to samo - wtedy pisałem do supportu bo to było od razu na samym początku i strasznie mnie zdołowało. W

• A powiedz mi, po wyłączeniu windows ink tablet działał bez tego laga, ale nie łapał nacisku? Bo u mnie tak ostatnio po aktualizacji było i musiałem piórko ustawić tak: Wtedy na szczęście problem

Posted Images

Napisano
7 minut temu, michalo napisał:

Wczoraj jeszcze windoza mi się updatowała  - a wczoraj to nie używałem jeszcze zbrusha wiec nie mogę powiedzieć kiedy zbugował mi się tablet.

A powiedz mi, po wyłączeniu windows ink tablet działał bez tego laga, ale nie łapał nacisku? Bo u mnie tak ostatnio po aktualizacji było i musiałem piórko ustawić tak:
image.png.ac1c0b600e1cbaf99ce83370f3197968.png

Wtedy na szczęście problem zniknął.

Napisano
  • Autor

Nie, u mnie windows ink - z lub bez nie niweluje tego błędu. 

Używam bez win ink.

Napisano
  • Autor

Rozwiązałem ten problem. Wrzucam dla potomności. 

Jak wspominałem, kiedyś miałem to samo - wtedy pisałem do supportu bo to było od razu na samym początku i strasznie mnie zdołowało.

Wtedy pomogło odłączenie innych urządzeń USB i podłączenie, reinstalowałem też stery w czasie tego procesu. Nie zasugerował tego support tylko sam na to wpadłem. 

Teraz też to pomogło ale tablet był cały czas podłączony a odłączyłem i podłączyłem  z powrotem inne wtyki. 

Nie wiem co to za konflikt ale u mnie działo się to 2 razy.