Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 815
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• mi sie wydawywuje ze ciut za mocno rzezbisz 😉  delikutasniej musisz, w sensie twarz musisz zrobic ciut bardziej ulana 😄  to samo z rekami i nogami, zobacz ile tam jest tuszczyku dzieciecego 🙂 

• ArnoldSzczesliwy
    ArnoldSzczesliwy

ziom koncz te wipy 😄 bo idzie git i konczysz na ostatniej prostej 😄 delikatnie proporcje zfixować, łapki i stópki podrzeźbić i legancko bedzie 

• ahahaha 😄 wiem wiem :D. Teraz leci całość 🙂. Podeślę za kilka dni 🙂  

Posted Images

Napisano

ziom koncz te wipy 😄 bo idzie git i konczysz na ostatniej prostej 😄 delikatnie proporcje zfixować, łapki i stópki podrzeźbić i legancko bedzie 

Napisano

mi sie wydawywuje ze ciut za mocno rzezbisz 😉  delikutasniej musisz, w sensie twarz musisz zrobic ciut bardziej ulana 😄  to samo z rekami i nogami, zobacz ile tam jest tuszczyku dzieciecego 🙂 

Noworodek nie oddycha - resuscytacja noworodka krok po kroku - SOSrodzice.pl

Jak widzi noworodek i jak rozwija się wzrok noworodka? | Strona Zdrowia

Jak widzi noworodek – kiedy niemowlę zaczyna dobrze widzieć?

image.jpeg.ccc4eb1f5b83186ceb709a45428124f2.jpeg

Napisano
  • Autor

Super ! dziękuję :). zauważyłem że mega dużo mi brakowało przy tych głownych shepach i potem już starałem się nadrobić po chamsku jadąc zmarchy :D. Pouczę się i zrobię drugie podejście 🙂. Dziękuję jeszcze raz ❤️

Napisano

Zależy ile ma to dziecko. Bo pół roczne a miesięczne - 2 miesięczne to jest mega różnica w tłuszczu 😉
Trudny temat obrałeś. 

Napisano

On ma trochę twarz dorosłego. Nie wiem co takie wrażenie robi, chyba najbardziej zmarszczone brwi.

Napisano
  • Autor
29 minutes ago, michalo said:

Zależy ile ma to dziecko. Bo pół roczne a miesięczne - 2 miesięczne to jest mega różnica w tłuszczu 😉
Trudny temat obrałeś. 

Następnym razem będzię siedzieć :D. Wiesz chyba wybrałem jakiś przedział wiekowy na początku ale potem już za bardzo się skomplikowało 😄