Napisano 21 Kwiecień 20222 l chyba minie dużo czasu zanim ponownie postaram się wymodelować bobasa. strasznie trudne :C. wip
Napisano 21 Kwiecień 20222 l ziom koncz te wipy 😄 bo idzie git i konczysz na ostatniej prostej 😄 delikatnie proporcje zfixować, łapki i stópki podrzeźbić i legancko bedzie
Napisano 21 Kwiecień 20222 l Autor ahahaha 😄 wiem wiem :D. Teraz leci całość 🙂. Podeślę za kilka dni 🙂
Napisano 21 Kwiecień 20222 l mi sie wydawywuje ze ciut za mocno rzezbisz 😉 delikutasniej musisz, w sensie twarz musisz zrobic ciut bardziej ulana 😄 to samo z rekami i nogami, zobacz ile tam jest tuszczyku dzieciecego 🙂
Napisano 21 Kwiecień 20222 l Autor Super ! dziękuję :). zauważyłem że mega dużo mi brakowało przy tych głownych shepach i potem już starałem się nadrobić po chamsku jadąc zmarchy :D. Pouczę się i zrobię drugie podejście 🙂. Dziękuję jeszcze raz ❤️
Napisano 22 Kwiecień 20222 l Zależy ile ma to dziecko. Bo pół roczne a miesięczne - 2 miesięczne to jest mega różnica w tłuszczu 😉 Trudny temat obrałeś.
Napisano 22 Kwiecień 20222 l On ma trochę twarz dorosłego. Nie wiem co takie wrażenie robi, chyba najbardziej zmarszczone brwi.
Napisano 22 Kwiecień 20222 l Autor 29 minutes ago, michalo said: Zależy ile ma to dziecko. Bo pół roczne a miesięczne - 2 miesięczne to jest mega różnica w tłuszczu 😉 Trudny temat obrałeś. Następnym razem będzię siedzieć :D. Wiesz chyba wybrałem jakiś przedział wiekowy na początku ale potem już za bardzo się skomplikowało 😄