Posted April 21, 20223 yr chyba minie dużo czasu zanim ponownie postaram się wymodelować bobasa. strasznie trudne :C. wip
April 21, 20223 yr ziom koncz te wipy 😄 bo idzie git i konczysz na ostatniej prostej 😄 delikatnie proporcje zfixować, łapki i stópki podrzeźbić i legancko bedzie
April 21, 20223 yr mi sie wydawywuje ze ciut za mocno rzezbisz 😉 delikutasniej musisz, w sensie twarz musisz zrobic ciut bardziej ulana 😄 to samo z rekami i nogami, zobacz ile tam jest tuszczyku dzieciecego 🙂
April 21, 20223 yr Author Super ! dziękuję :). zauważyłem że mega dużo mi brakowało przy tych głownych shepach i potem już starałem się nadrobić po chamsku jadąc zmarchy :D. Pouczę się i zrobię drugie podejście 🙂. Dziękuję jeszcze raz ❤️
April 22, 20223 yr Zależy ile ma to dziecko. Bo pół roczne a miesięczne - 2 miesięczne to jest mega różnica w tłuszczu 😉 Trudny temat obrałeś.
April 22, 20223 yr On ma trochę twarz dorosłego. Nie wiem co takie wrażenie robi, chyba najbardziej zmarszczone brwi.
April 22, 20223 yr Author 29 minutes ago, michalo said: Zależy ile ma to dziecko. Bo pół roczne a miesięczne - 2 miesięczne to jest mega różnica w tłuszczu 😉 Trudny temat obrałeś. Następnym razem będzię siedzieć :D. Wiesz chyba wybrałem jakiś przedział wiekowy na początku ale potem już za bardzo się skomplikowało 😄