Napisano 27 Luty 20241 r This odpowiedź was recognized by adek! Destroyer was awarded the badge 'Great Content' and 10 points. "Thx!" Pojawiła się nowa wersja pluginu do Autodesk Maya 2023 i 2024 do tworzenia włosów i sierści Yeti w wersji 5 Lepsze wyświetlanie, import xgena, miękka selekcja, optymalizacja https://peregrinelabs.com/blogs/news/yeti-5 https://peregrinelabs.com/products/yeti
Napisano 27 Luty 20241 r Dzięki. Wrzucam do promowania na główną. Odkąd okryliśmy ten ficzer z @KLICEK bardzo łatwo robić newsy czy promować prace. Super, że też wrzuciłeś to do osobnego wątku. Trochę offtop, ale pewnie spytam w tamtym wątku głównym z czego wynika wrzucanie wszystkiego do jednego wątku. Rozumiem - taki czat, ale później ciężko czegokolwiek szukać nawet przez Google.
Napisano 28 Luty 20241 r Autor 21 hours ago, adek said: Dzięki. Wrzucam do promowania na główną. Odkąd okryliśmy ten ficzer z @KLICEK bardzo łatwo robić newsy czy promować prace. Super, że też wrzuciłeś to do osobnego wątku. Trochę offtop, ale pewnie spytam w tamtym wątku głównym z czego wynika wrzucanie wszystkiego do jednego wątku. Rozumiem - taki czat, ale później ciężko czegokolwiek szukać nawet przez Google. No właśnie zauważyłem, że niemal wszystko leci do jednego wątku gdzie czasem jest dłuższa dyskusja a innym razem nic poza samym newsem a w osobnych wątkach jest z 10 newsów rocznie i postanowiłem to trochę odmienić bo nawet na głównej w newsach społeczności są 3 newsy z 2021 i 2022 a to sprawia wrażenie, że nic się tu nie dzieje 🙂 (Może też dział wywalić albo choć trochę zaktualizować? ) Inna sprawa, że jak się wrzuci jakiś news to wątku z różnościami to jest to łatwiejsze i też rozmowa, choć chaotyczna, to też łatwiej się nawiązuje bez zbędnego myślenia, a w osobnym wątku już jest to bardziej zobowiązujące i trochę to zniechęca do dyskusji 🙂 Bywało tak, że w jakimś wątku był offtop i dużo głosów a jak tylko stworzyło się dedykowany wątek dla lepszej organizacji to z miejsca wszystko umarło, no nie dogodzisz 😛
Napisano 28 Luty 20241 r Tak. Taki zbiorczy wątek to taki chat - taki discord. Ale właśnie zauważyłem, że ostatniop dość często jednak jest tak, że jest temat zarzucany - i później jest dyskusja o tym konkretnym narzędziu / rozwiązaniu. Tak też ciężej mi było stamtąd wyjmować rzeczy. Na głównej - aj... to faktycznie pomyłka. Usuwam to 🙂