Napisano 20 Listopad 200420 l Fajnie. A co to są te dzyndzle na stopach?? To serce chyba za czerwone, i czemu taki kanciasty? A z reszta przecież początkującemu wolno robić błędy. Nie wolno tylko szybko :P
Napisano 20 Listopad 200420 l pomysl mi sie podoba, oswietlenie mozna bylo zrobic lepiej (wiecej kontrastu)
Napisano 20 Listopad 200420 l ladnie go wymodelowales troche kanciasto;););) marcin ma racje malo sie narobiles ale jest ciekawie:D:D
Napisano 21 Listopad 200420 l nieznam sie na typografi ale napewno ktos kto sie zna zaraz powie ze jest do bani ;)... a moje zdanie jest takie ze bez tej rymowanki wygladaloby znacznie lepiej...
Napisano 21 Listopad 200420 l ladnei ladnie:) Biped + serduszko a wyglada bardzo fajnie:):) pozdrawiam
Napisano 21 Listopad 200420 l Kiczowato, a liternictwo... do bani. Ale dobrze, ze chcesz nadac swoim pracom jakis sens. Keep up.
Napisano 21 Listopad 200420 l nic szczególnego... ale widac myslenie... to sie liczy, popracuj nad wizualizowaniem swoich mysli, bedzie super. I... OT: stary, ryzykuj, kombinuj, jakos bedzie, wazne zeby sie nielamac.
Napisano 21 Listopad 200420 l Ale Comis Sans to nie za bardzo pasuje do takiego wiersza. Umieszczenie bloku tekstu też nie jest za estetyczne.
Napisano 21 Listopad 200420 l Mateusz -> właśnie o to mi chodzi, moze kiedyś pewnego pięknego dnia osiągne pełną swobode w "wizualizowaniu swoich mysli", dzieki wszystkim.
Napisano 21 Listopad 200420 l ja tez sie nie znam na typografii, ale literki chyba nie pasuja do modelu - na moje skromne oko powinny byc bardziej kanciaste, no i serducho troszke mniej żarówiaste. poza tym naprawde fajnie bo oryginalnie :)