Gość hastar Napisano 20 Listopad 2004 Share Napisano 20 Listopad 2004 kolejny poczatkujacy chce sie pochwalić pierwszymi krokami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jesus Napisano 20 Listopad 2004 Share Napisano 20 Listopad 2004 Fajnie. A co to są te dzyndzle na stopach?? To serce chyba za czerwone, i czemu taki kanciasty? A z reszta przecież początkującemu wolno robić błędy. Nie wolno tylko szybko :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 20 Listopad 2004 Share Napisano 20 Listopad 2004 biped we wlasnej osobie ;) wiele sie nie napracowales ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 20 Listopad 2004 Share Napisano 20 Listopad 2004 pomysl mi sie podoba, oswietlenie mozna bylo zrobic lepiej (wiecej kontrastu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 20 Listopad 2004 Share Napisano 20 Listopad 2004 ladnie go wymodelowales troche kanciasto;););) marcin ma racje malo sie narobiles ale jest ciekawie:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobby_digital Napisano 21 Listopad 2004 Share Napisano 21 Listopad 2004 wspanialy wiersz, masz prawdziwy talent poetycki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sir_Bols Napisano 21 Listopad 2004 Share Napisano 21 Listopad 2004 nieznam sie na typografi ale napewno ktos kto sie zna zaraz powie ze jest do bani ;)... a moje zdanie jest takie ze bez tej rymowanki wygladaloby znacznie lepiej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Dobosz Napisano 21 Listopad 2004 Share Napisano 21 Listopad 2004 ladnei ladnie:) Biped + serduszko a wyglada bardzo fajnie:):) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 21 Listopad 2004 Share Napisano 21 Listopad 2004 Kiczowato, a liternictwo... do bani. Ale dobrze, ze chcesz nadac swoim pracom jakis sens. Keep up. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 21 Listopad 2004 Share Napisano 21 Listopad 2004 biped w calej okazalosci nie jest romantyczny;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Napisano 21 Listopad 2004 Share Napisano 21 Listopad 2004 nic szczególnego... ale widac myslenie... to sie liczy, popracuj nad wizualizowaniem swoich mysli, bedzie super. I... OT: stary, ryzykuj, kombinuj, jakos bedzie, wazne zeby sie nielamac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 21 Listopad 2004 Share Napisano 21 Listopad 2004 Ale Comis Sans to nie za bardzo pasuje do takiego wiersza. Umieszczenie bloku tekstu też nie jest za estetyczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość hastar Napisano 21 Listopad 2004 Share Napisano 21 Listopad 2004 Mateusz -> właśnie o to mi chodzi, moze kiedyś pewnego pięknego dnia osiągne pełną swobode w "wizualizowaniu swoich mysli", dzieki wszystkim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
curka Napisano 21 Listopad 2004 Share Napisano 21 Listopad 2004 ja tez sie nie znam na typografii, ale literki chyba nie pasuja do modelu - na moje skromne oko powinny byc bardziej kanciaste, no i serducho troszke mniej żarówiaste. poza tym naprawde fajnie bo oryginalnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi