Napisano 10 Sierpie艅 202410 Sie Cze艣膰 Wszystkim ! Chcia艂bym wszystkim forumowiczom przedstawi膰 premiere prologu naszej gry JDM: Rise of The Scorpion. Pewnie wi臋kszo艣膰 z was slysza艂a o tej grze. Zach臋cam wi臋c do wypr贸bowania JDM-a ! Feedback mile widziany. 聽 JDM to projekt wielu utalentowanych i pracowitych ludzi. Pocz膮wszy od Zarz膮du, przez Managment , Leadow, Marketing oraz poszczeg贸lnych dzia艂贸w produkcji, tj. DEV, ART, CARS,LD, Design. Jeste艣my rozwijaj膮cym sie zespo艂em, jest nas blisko 60 osob. Ja jako uzytkownik max3d.pl i wieloletni fan tego forum, pracuje przy samochodach ( Cars).聽 Gra powstaje od przynajmniej kilku lat, jest sukcesywnie rozwijana. Liczymy sie z opiniami ludzi/graczy kt贸rzy daj膮 nam feedback, to dla nas bardzo wazne.聽 JDM w艣r贸d graczy na calym swiecie jest okreslany jako NFS w Japonii , wi臋c to dla nas duma i rado艣膰, 偶e jestesmy porownywani z taka mark膮 jak NFS. C贸偶, wi臋cej nie chce zdradzac, zach臋cam do wyprobowania naszej gry! 聽 Odkryj pocz膮tek historii tytu艂owego "Skorpiona" poprzez opowie艣膰 prowadzon膮 przez panele mangi. Wciel si臋 w rol臋 Hatoriego "Skorpiona" Hasashiego - potomka tradycyjnej japo艅skiej rodziny, kt贸ry sta艂 si臋 jednym z najlepszych kierowc贸w wy艣cigowych w okolicy. Surowi rodzice i oczekiwania liceum nie mog艂y powstrzyma膰 go przed staniem si臋 cz臋艣ci膮 driftowej rewolucji! 聽 https://store.steampowered.com/app/1364930/JDM_Rise_of_the_Scorpion/ 聽 Edytowane 14 Sierpie艅 202414 Sie przez Akierek dodanie obrazkow, dodanie opisu prologu,opis struktury
Napisano 12 Sierpie艅 202412 Sie Czy mo偶esz co艣 wi臋cej napisa膰 i wrzuci膰 do pierwszego posta jakie艣 obrazki? (wtedy to mog臋 艂atwo promowa膰 na g艂贸wnej).聽 Ale mo偶e tutaj przyda si臋 jaki艣 wi臋kszy tekst? S艂u偶臋 pomoc膮. 聽
Napisano 12 Sierpie艅 202412 Sie Autor 7 godzin temu, Eden-3d napisa艂(a): Slyszalem, bardzo fajna gra sie zapowiada 馃檪 Dzi臋ki! Zach臋cam do wyprobowania, prolog jest za darmo. 聽 6 godzin temu, adek napisa艂(a): Czy mo偶esz co艣 wi臋cej napisa膰 i wrzuci膰 do pierwszego posta jakie艣 obrazki? (wtedy to mog臋 艂atwo promowa膰 na g艂贸wnej).聽 Ale mo偶e tutaj przyda si臋 jaki艣 wi臋kszy tekst? S艂u偶臋 pomoc膮. 聽 Obrazki juz wrzuci艂em,聽 tekst zaraz wrzuce rowniez. Byloby super jakby promocje zosta艂a zrobiona! 聽 3 godziny temu, Kalberos napisa艂(a): Jest sztos! Nawet na padzie sie przyjemnie smiga! Dzi臋kujemy!
Napisano 12 Sierpie艅 202412 Sie @Akierek聽super, tylko wgraj cho膰 jeden obrazek na nasz serwer 馃槈聽wtedy moge wybra膰 promocj臋. Wystarczy jeden.聽
Napisano 12 Sierpie艅 202412 Sie Ale mo偶esz te偶 jeszcze co艣 napisa膰 o tym "naszej gry". Robi艂e艣 trailer czy odpowiadasz tez za grafiki w grze. Jak du偶y macie team i ile czasu to powstawa艂o?
Napisano 14 Sierpie艅 202414 Sie Autor W dniu 12.08.2024 o 23:20, adek napisa艂(a): @Akierek聽super, tylko wgraj cho膰 jeden obrazek na nasz serwer 馃槈聽wtedy moge wybra膰 promocj臋. Wystarczy jeden.聽 Tekst juz wrzucilem, opisuj膮cy struktur臋 naszych dzia艂ow itd. Jesli chodzi o obrazek, to mam problem, chcialbym wrzucic screena do postu bezposrednio, ale maksymalny ogolny rozmiar pliku do 11,8 kB , wi臋c nie mam pojecia jak to zrobic 馃槃
Napisano 14 Sierpie艅 202414 Sie 1 minut臋 temu, Akierek napisa艂: Tekst juz wrzucilem, opisuj膮cy struktur臋 naszych dzia艂ow itd. Jesli chodzi o obrazek, to mam problem, chcialbym wrzucic screena do postu bezposrednio, ale maksymalny ogolny rozmiar pliku do 11,8 kB , wi臋c nie mam pojecia jak to zrobic 馃槃 Damn. Na pewno nie 11.8kB. Wrzucasz po prostu wskazujac obrazek z dysku?聽 Spoko. To co napisa艂e艣 jest OK. Zrobi臋 z tego osobnego newsa i uzyje materia艂贸w, kt贸re da艂e艣. 聽
Napisano 14 Sierpie艅 202414 Sie Autor 4 minuty temu, adek napisa艂(a): Damn. Na pewno nie 11.8kB. Wrzucasz po prostu wskazujac obrazek z dysku?聽 Spoko. To co napisa艂e艣 jest OK. Zrobi臋 z tego osobnego newsa i uzyje materia艂贸w, kt贸re da艂e艣. 聽 Tak, wrzucam obraz z dysku, ale jest maskymalnie 11,8 kB rozmiar pliku. Okej, w imieniu Zespolu dziekuje za promocje !聽 Pozdrawiam
Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto