Skocz do zawartości

Nowy trailer od Naughty Dog: Intergalactic: The Heretic Prophet Announcement Trailer

Featured Replies

Napisano

Dla mnie całkiem ok. Tylko ci panowie w rolach głównych trochę za bardzo zniewieścieli. Poza tym ok, fajny minimalizm. Co myślicie?

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 195
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Chamska bez powodu "kobieca" postać - check Ogląda anime bo jest sigma rizz skibidi - check Nasrane korpo product placementem (Porsche, Sony, Adidas) - check Pasożytowanie na taniej nos

• dla mnie najbardziej generyczny trailer jaki widzialem ever + ta koncowka najbardziej generycznej gry ever. Rownie dobrze to moglo by byc wygenerowane przez ai. Dramat Generalnie, nie czekalem, n

• Tu ktoś tylko zapomniał podmienić playblasta.

Posted Images

Napisano

dla mnie najbardziej generyczny trailer jaki widzialem ever + ta koncowka najbardziej generycznej gry ever. Rownie dobrze to moglo by byc wygenerowane przez ai. Dramat

Generalnie, nie czekalem, niczego sie nie spodziewalem po tym tytule a i tak sie zawiodlem.

pamietajcie, ze jestem starym marudem. Jak zobaczylem tego bosa, to zwatpilem.

Napisano
  • Autor

A tak bardziej serio, to bym się zgodził... to jest tak nijakie, że nawet się hejtować nie chce.

Napisano

Chamska bez powodu "kobieca" postać - check

Ogląda anime bo jest sigma rizz skibidi - check

Nasrane korpo product placementem (Porsche, Sony, Adidas) - check

Pasożytowanie na taniej nostalagi (cd i Pet shop boys) - check

Wyżyny oryginalności czyli świetlne miecze i jakiś niedojebany brat Generała Grievousa: Kapral Zgrywus z dodatkową ręką do marszczenia freda podczas walki - check

Produkt idealny dla przeciętnego użytkownika tiktoka, twittera albo bluesky czy co tam teraz jest