kengi Napisano Poniedziałek o 15:46 Napisano Poniedziałek o 15:46 Dla mnie całkiem ok. Tylko ci panowie w rolach głównych trochę za bardzo zniewieścieli. Poza tym ok, fajny minimalizm. Co myślicie?
KLICEK Napisano Poniedziałek o 15:49 Napisano Poniedziałek o 15:49 dla mnie najbardziej generyczny trailer jaki widzialem ever + ta koncowka najbardziej generycznej gry ever. Rownie dobrze to moglo by byc wygenerowane przez ai. Dramat Generalnie, nie czekalem, niczego sie nie spodziewalem po tym tytule a i tak sie zawiodlem. pamietajcie, ze jestem starym marudem. Jak zobaczylem tego bosa, to zwatpilem. 1 1
kengi Napisano Poniedziałek o 15:51 Autor Napisano Poniedziałek o 15:51 Tu ktoś tylko zapomniał podmienić playblasta. 1
KLICEK Napisano Poniedziałek o 15:52 Napisano Poniedziałek o 15:52 to wyglada jak polska szkola designu do gry na telefon 1
kengi Napisano Poniedziałek o 16:02 Autor Napisano Poniedziałek o 16:02 A tak bardziej serio, to bym się zgodził... to jest tak nijakie, że nawet się hejtować nie chce.
SebastianSz Napisano Poniedziałek o 16:05 Napisano Poniedziałek o 16:05 Chamska bez powodu "kobieca" postać - check Ogląda anime bo jest sigma rizz skibidi - check Nasrane korpo product placementem (Porsche, Sony, Adidas) - check Pasożytowanie na taniej nostalagi (cd i Pet shop boys) - check Wyżyny oryginalności czyli świetlne miecze i jakiś niedojebany brat Generała Grievousa: Kapral Zgrywus z dodatkową ręką do marszczenia freda podczas walki - check Produkt idealny dla przeciętnego użytkownika tiktoka, twittera albo bluesky czy co tam teraz jest 2 1
Rekomendowane odpowiedzi