Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Adobe ogłosiło, że wszyscy subskrybenci Substance 3D w ramach planów Collection lub Texturing otrzymują nieograniczony dostęp do pełnej biblioteki Substance 3D Assets. Oznacza to, że użytkownicy mogą korzystać z prawie 20 000 materiałów, modeli i środowisk oświetleniowych bez konieczności zarządzania punktami.

Ewolucja Substance 3D Assets

Biblioteka, początkowo znana jako Substance Source, powstała w 2016 roku i była skupiona na materiałach parametrycznych dla branży gier. Z biegiem lat rozwinęła się w największą kolekcję konfigurowalnych zasobów 3D, obejmującą także wizualizacje produktowe, projektowanie opakowań oraz branżę motoryzacyjną.

Zasoby w bibliotece obejmują:
Ponad 13 000 materiałów PBR, podzielonych na powierzchnie, dekle i atlasy, kompatybilnych z różnymi silnikami renderującymi.
Ponad 6 000 gotowych modeli 3D w formatach .fbx i .glb, zoptymalizowanych pod kątem UV i liczby polygonów.
Parametryczne oświetlenie HDR, umożliwiające dynamiczne sterowanie źródłami światła w czasie rzeczywistym.

Biblioteka jest dostępna poprzez portal Substance 3D Assets oraz bezpośrednio w Adobe Substance 3D Painter. Więcej informacji znajdziesz na oficjalnym blogu Adobe.

Więcej: https://blog.adobe.com/

Zobacz cały news

• Odpowiedzi 1
  • Wyświetleń 171
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Destroyer
    Destroyer

No właśnie widziałem to jakiś czas temu ( koniec stycznia, ale ten czas leci :) ) Akurat niedawno zakończyłem subskrypcję bo i tak nie używam za bardzo tych narzędzi i jak potrzebuję to instaMat jest,

Napisano

No właśnie widziałem to jakiś czas temu ( koniec stycznia, ale ten czas leci :) ) Akurat niedawno zakończyłem subskrypcję bo i tak nie używam za bardzo tych narzędzi i jak potrzebuję to instaMat jest, ale nazbierałem tam z tysiąc punktów. Wtedy nie mogłem ściągać modeli, choć by mi się przydały, tylko same materiały bo nie miałem pakietu ze stagem i modelerem tylko samo teksturowanie.

No i teraz wszedłem sprawdzić i mam dostęp nieograniczony do początku maja za moje punkty

sdfdd.jpg

więc teraz będzie sciąganie wszystkiego jak leci :D

giphy.gif

giphy.gif

giphy.gif

no i pyk wszystkie ponad 8trys modeli dodane :P

2025-03-13-09-22-01-Substance-3-D-Assets

Jeszcze tylko trochę ponad 9 tys :)

2025-03-13-18-31-19-Substance-3-D-Assets

giphy.gif

Nie było łatwo

2025-03-12-13-30-35-Substance-3-D-Assets

Ale zebrane wszystko do koszyczka za miliony dolarów od adobiego i można odpocząć :P

2025-03-14-14-46-15-Substance-3-D-Assets

giphy.gif

Edytowane przez Destroyer