Tomek Kosiorek Napisano 16 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2003 :D:D:D:D...a na razie zamieszczam dosyc smieszne ujecie przed poprawkami ha![lol2] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 16 Kwiecień 2003 Share Napisano 16 Kwiecień 2003 hmm..no wiec...te kosci policzkowe bysmogl troche bardziej zaokraglic oraz te oko powinny byc wyzej...i chyba ze jest troche za wysokie czolo...ale to tylko moja opinia... pozdro[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 16 Kwiecień 2003 Share Napisano 16 Kwiecień 2003 wyglada calkiem niezle /czekam na korpus/ tomek popraw te oczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 16 Kwiecień 2003 Share Napisano 16 Kwiecień 2003 Wiec tak , co to oczu są dalej nie na swojim mijscu jak dla ,mnie powinni byc jakos uformowonae w głowie , wiesz oczodoły i i pod ocza z dodatkiem kosciastym , a jezyk jest superr , podoba mi sie ale jest zasztywny nie iwem czemu wyglada sztywno dołuz mu slinki torszke no a tak ogólnie to ejszcze poczatki wiec powodzenia przyjacielu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 16 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2003 :)no to troske poprawiony jezyk- areszte uwag postaram sie poprawic w nastepnym odcinku. Aha spider bedzie jakby sie w spinal i bedzie to dokladnie z tego ujecia wiec niedociagniecie z innych pozycji kamery raczej nie beda poprawiane........:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 16 Kwiecień 2003 Share Napisano 16 Kwiecień 2003 No i tak ma byc postaraj sie jeszcze zeby lekko zafalował góra duł kumasz wtedy bedzie efektywniej realny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 16 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2003 :)....wiec tak: to co sie stalo z gorna warga to jest zwisajacy strzepek obcisej materii(po oteksturowaniu bedzie to latwiej skojarzyc....)lewa strona lba bedzie wlasnie wtym\"kostiumie\" obdartym i postrzepionym....z jezyka bedzie ciekla slina....no i to tak na razie nie bede zdradzal calej\"tajemnicy\"...pozdrawiam wszystkich ktorzy tu zajrza;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 16 Kwiecień 2003 Share Napisano 16 Kwiecień 2003 :)))...tylko mogles te strzepek bardziej postrzepic nie tak rowno po lini oraz aby schodzil z calej polowki ust a nie z tylko jej czecsi...( to tlyko moja opinia ) poza tym 3mam kciuki:)) pozdro[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 16 Kwiecień 2003 Share Napisano 16 Kwiecień 2003 niezła koncepcja.... natchnienie Venomem czy Carnagem? podoba mi się w jaki sposób rozwija się model - oby tak dalej [piwo] powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 17 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2003 :)dzieki-strzepkow bedzie wiecej i dopracujeje, natcznienia natomiast nie potrafie sprecyzowac....dodalem slinke-wiem ze jeszcze malo slinkowa a co radzicie zrobic z jezykiem(jakie cieniowanie) zeby byl mokry:(.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 17 Kwiecień 2003 Share Napisano 17 Kwiecień 2003 Slina wygląda przyjemnie , ale jest za duszo jej w jednym miejscu weż ja wiecej wkoło jezyka blizej morde y troszeczke po kazdym z boków , i na koncu lekko poslinione , no a ten kawałes po prawej co mu pysk wystaje to co to takiego , ?? hehe al emoze tak ma byc, juz całkiem niezle ci idzie podziwiam za wytrfałosci :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 17 Kwiecień 2003 Share Napisano 17 Kwiecień 2003 wyglada fajnie zwlaszcza slina fu paskudnie fajne ! niezla robota !!![wow] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 17 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2003 :)dzieki za slowa cieple i krytyczne-poprawie sie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 17 Kwiecień 2003 Share Napisano 17 Kwiecień 2003 jejq jak on się słodko ślini ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 17 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2003 ....lepsza teks slinki(w tiffie to widac nie wiem czy tu bedzie) i troche \"materii\"poszarpanej i chyba zabiore sie za cialko ktore jednak sie pojawi....sory za zmiane koncepcji-tamta byla za bardzo mecha,po cialku dodam wiecej szczegolow przy glowce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 17 Kwiecień 2003 Share Napisano 17 Kwiecień 2003 Nie wiem jak mam ci to wytłumaczyc wiec ci to pokaze co powinienes zrobic mniej wiecej taka jest moja wizja , moze ci sie spodoba ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 17 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2003 :)dobra slinke doloze:)ale reszta kommentu kluci sie z moim planem i wyobrazeniem-a to czego nie rozpoznajesz to strzepy materii(bedzie tego wiecej ale chcialem zabrac sie za cialko......:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 17 Kwiecień 2003 Share Napisano 17 Kwiecień 2003 nooo coraz lepiej :)))...a SID wszystko juz wypatrzyll:)..wiec tylko czekac na kolejne udpaety:) pzodro[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 17 Kwiecień 2003 Share Napisano 17 Kwiecień 2003 Jak chcesz ja chciałem pomuc ci i ty tez mozesz tak zrobic dla mnie co nie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 17 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2003 :)ojej SiD ja sie nie gniewam-tylko bedzie jeszcze miesko i inni wiec niektorych frabgmentow nie bedzie widac:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 18 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2003 slinka cd.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 18 Kwiecień 2003 Share Napisano 18 Kwiecień 2003 coraz lepiej\":))) tylko daj tej slinki jescze przy samej twarzy...wiesz pod jezykiem... pozdr[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 18 Kwiecień 2003 Share Napisano 18 Kwiecień 2003 No i wypasik , extra , powarznie ale ( zawsze jest jakies ale hehe ) jeszcze sliny nie przesadzając mógłbys mu dac po prawej stronie lekko i na ustach troche hmm ty tomek amoze tak troche pianki na usta mu walnąc co ty na to ?? i jak zrobiłes te wodną sline ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 18 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2003 :)dobrze- obslinie go jeszcze a co! Bedzie wsciekly:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 18 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2003 :)na razie koncze ze slinka-nie chce przesadzic najwyzej jeszcze sie dolozy-a piany jak na razie nie wiem jak zrobic-zabiram sie wiec za cialko.....a to ostatni etap obsliniania:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 18 Kwiecień 2003 Share Napisano 18 Kwiecień 2003 noo teraz lepiej:)..tylko daj jescze slinke w sorkdu pod jezykiem:))) pozdro[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 18 Kwiecień 2003 Share Napisano 18 Kwiecień 2003 Co do śliny...to troshke za duże są może te krople a i nie wiją sie tak mocno...spluń sobie i zobacz że slina jak skapuje to pozostawia taki długi ogon...ble :P popracuj nad tym pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saygon Napisano 18 Kwiecień 2003 Share Napisano 18 Kwiecień 2003 jezyk zabardzo skupia swiatlo, jego refleksy powiny byc ardziej miekkie, rozmyte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 19 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2003 :)jezyk chyba udalo mi sie \"urealnic\" ale nie bede teraz zamieszczal updateu bo chce wiecej poprawic thx-jest duzo do zrobienia i chyba mnie to przerasta-ale postanowilem konczyc to co zaczalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadX Napisano 21 Kwiecień 2003 Share Napisano 21 Kwiecień 2003 Póki co zostaw głowę bo jest nawet dobrze później poprawisz a teraz weź się za ciało, żeby się nie obudzić z ręką w nocniku.:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 26 Kwiecień 2003 Share Napisano 26 Kwiecień 2003 slina ci fajnie wyszla ... czekam na updade ! wyglad coraz brdziej paskudnie w pozytywnym sensie !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saygon Napisano 1 Maj 2003 Share Napisano 1 Maj 2003 hmmm ktoś tu sie obija!!!!! Tomek do roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi