Napisano 30 Maj30 Maj Witam. Po bardzo wielu latach przerwy na tym zacnym forum, postanowiłem tu wrócić z wielką przyjemnością :) Chciałbym się z wami podzielić paroma modelami, nad którymi miałem niesamowitą frajdę pracować w naprawde zajebistym teamie pare lat temu, zaczyanjąc jeszcze jako junior :)Na Pierwszy ogień leci Echinops, o wiele więcej screenów hp i lp, oraz obrotówek znajdziecie na moim AS: https://www.artstation.com/artwork/2BQWxaArt supervisor: @KLICEK Lead Character Artist: Krzysztof KuczyńskiConcept Art: Kacper Madejak
Napisano 30 Maj30 Maj Very nice proszę Pana.Mógłbyś pokazać concept art? jestem ciekawy jak wyglądały materiały, które otrzymałeś żeby to wykonać.Pewnie nie bo zgoda autora, itd. ale warto spytać ;P
Napisano 30 Maj30 Maj Autor Teraz, Rotcore napisał(a):Very nice proszę Pana.Mógłbyś pokazać concept art? jestem ciekawy jak wyglądały materiały, które otrzymałeś żeby to wykonać.Pewnie nie bo zgoda autora, itd. ale warto spytać ;PDzięki! Pogrzebe i może coś znajdę, ale głównym motywem, inspiracją dość luźną z tego co pamiętam był mrówkojad, łuskowiec itp. Generalnie zazwyczaj staram się traktować koncept jako luźną inspiracje, jeżeli jest na to przestrzeń, i trochę go zreinterpretować.
Napisano 30 Maj30 Maj Autor Znalazłem 🤗 mniej więcej coś takiego to było wyjściowo, z tym, że stety/niestety trochę go zmodyfikowalismy po drodze, głównie też z racji tego, że musiał siąść na istniejącym już rigu Sharleya z W3, oraz dlatego, że następnie musiałem zrobić na bazie tego samego lp pozostałe 3 levele, które były coraz bardziej masywne, więc podstawowa wersja również musiała zyskać trochę "masy", żeby późniejsze modyfikacje siatki nie okazały się nazbyt destruktywne dla niego. Edytowane 30 Maj30 Maj przez wojtyl