Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam. Po bardzo wielu latach przerwy na tym zacnym forum, postanowiłem tu wrócić z wielką przyjemnością :)

Chciałbym się z wami podzielić paroma modelami, nad którymi miałem niesamowitą frajdę pracować w naprawde zajebistym teamie pare lat temu, zaczyanjąc jeszcze jako junior :)

Na Pierwszy ogień leci Echinops, o wiele więcej screenów hp i lp, oraz obrotówek znajdziecie na moim AS: https://www.artstation.com/artwork/2BQWxa

Art supervisor: @KLICEK

Lead Character Artist: Krzysztof Kuczyński

Concept Art: Kacper Madejak

Echinops_hp_3.jpgEchinops_hp_1.jpgEchinops_hp_2.jpg

Echinops_lp_1.jpg

Echinops_lp_6.jpg

Echinops_lp_8.jpg

Echninops_hp_2.jpg

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 131
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• no paczcie kto to sie pojawil :D fajnie ze to porenderowales... tyle lat :p

• Very nice proszę Pana. Mógłbyś pokazać concept art? jestem ciekawy jak wyglądały materiały, które otrzymałeś żeby to wykonać. Pewnie nie bo zgoda autora, itd. ale warto spytać ;P

• Znalazłem 🤗 mniej więcej coś takiego to było wyjściowo, z tym, że stety/niestety trochę go zmodyfikowalismy po drodze, głównie też z racji tego, że musiał siąść na istniejącym już rigu Sharleya z W3,

Posted Images

Napisano
  • Autor

Powiedzmy że miałem gorszy czas, ale planuje zostać na dłużej 😎

Napisano

Very nice proszę Pana.

Mógłbyś pokazać concept art? jestem ciekawy jak wyglądały materiały, które otrzymałeś żeby to wykonać.

Pewnie nie bo zgoda autora, itd. ale warto spytać ;P

Napisano
  • Autor
Teraz, Rotcore napisał(a):

Very nice proszę Pana.

Mógłbyś pokazać concept art? jestem ciekawy jak wyglądały materiały, które otrzymałeś żeby to wykonać.

Pewnie nie bo zgoda autora, itd. ale warto spytać ;P

Dzięki! Pogrzebe i może coś znajdę, ale głównym motywem, inspiracją dość luźną z tego co pamiętam był mrówkojad, łuskowiec itp. Generalnie zazwyczaj staram się traktować koncept jako luźną inspiracje, jeżeli jest na to przestrzeń, i trochę go zreinterpretować.

Napisano
  • Autor

Znalazłem 🤗 mniej więcej coś takiego to było wyjściowo, z tym, że stety/niestety trochę go zmodyfikowalismy po drodze, głównie też z racji tego, że musiał siąść na istniejącym już rigu Sharleya z W3, oraz dlatego, że następnie musiałem zrobić na bazie tego samego lp pozostałe 3 levele, które były coraz bardziej masywne, więc podstawowa wersja również musiała zyskać trochę "masy", żeby późniejsze modyfikacje siatki nie okazały się nazbyt destruktywne dla niego.

Screenshot_20250530_233032.jpg

Edytowane przez wojtyl