Napisano Piątek o 15:021 dn Witam. Po bardzo wielu latach przerwy na tym zacnym forum, postanowiłem tu wrócić z wielką przyjemnością :) Chciałbym się z wami podzielić paroma modelami, nad którymi miałem niesamowitą frajdę pracować w naprawde zajebistym teamie pare lat temu, zaczyanjąc jeszcze jako junior :)Na Pierwszy ogień leci Echinops, o wiele więcej screenów hp i lp, oraz obrotówek znajdziecie na moim AS: https://www.artstation.com/artwork/2BQWxaArt supervisor: @KLICEK Lead Character Artist: Krzysztof KuczyńskiConcept Art: Kacper Madejak
Napisano Piątek o 20:561 dn no paczcie kto to sie pojawil :D fajnie ze to porenderowales... tyle lat :p
Napisano Piątek o 21:221 dn Very nice proszę Pana.Mógłbyś pokazać concept art? jestem ciekawy jak wyglądały materiały, które otrzymałeś żeby to wykonać.Pewnie nie bo zgoda autora, itd. ale warto spytać ;P
Napisano Piątek o 21:261 dn Autor Teraz, Rotcore napisał(a):Very nice proszę Pana.Mógłbyś pokazać concept art? jestem ciekawy jak wyglądały materiały, które otrzymałeś żeby to wykonać.Pewnie nie bo zgoda autora, itd. ale warto spytać ;PDzięki! Pogrzebe i może coś znajdę, ale głównym motywem, inspiracją dość luźną z tego co pamiętam był mrówkojad, łuskowiec itp. Generalnie zazwyczaj staram się traktować koncept jako luźną inspiracje, jeżeli jest na to przestrzeń, i trochę go zreinterpretować.
Napisano Piątek o 21:331 dn Autor Znalazłem 🤗 mniej więcej coś takiego to było wyjściowo, z tym, że stety/niestety trochę go zmodyfikowalismy po drodze, głównie też z racji tego, że musiał siąść na istniejącym już rigu Sharleya z W3, oraz dlatego, że następnie musiałem zrobić na bazie tego samego lp pozostałe 3 levele, które były coraz bardziej masywne, więc podstawowa wersja również musiała zyskać trochę "masy", żeby późniejsze modyfikacje siatki nie okazały się nazbyt destruktywne dla niego. Edytowane Piątek o 21:381 dn przez wojtyl