Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Kiedy zły czarnoksiężnik próbował zamienić <Szymona> w posłusznego golema, nie spodziewał się, jak silną wolę ma ten chłopak. Choć czar częściowo przemienił jego ciało w kamień, umysł pozostał nieskalany i zdołał oprzeć się zaklęciu.

Jego przeklęte ciało stało się bronią – kamienne pięści zdolne są rozłupać czaszkę każdemu wrogowi, a twarda skóra potrafi oprzeć się kłom i ostrzom.

Jeśli ktoś będzie na tyle głupi, by go zaatakować, szybko pożałuje swojej decyzji.

Teraz <Szymon> jest gotów stawić czoła każdemu.

Druga customowa postać do gry Talisman, tym razem dla mojego Syna.

Jeszcze czeka ją obróbka do druku, ale to nic ciekawego :)
Powstała w parę godzin, jednak chyba oboje jesteśmy zadowoleni z efektu.

sculpt ZBrush, render Toolbag i Photo.

render1.jpgrender2.jpg

ZBrush Document.jpgZBrush Document2.jpg

• Odpowiedzi 3
  • Wyświetleń 105
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Magia i Miecz to była chyba nasza rodzima "wersja" :) i też ją miałem plus kilka dodatków i kupę wspomnień z gry z bratem Zaginęła oczywiście jak wiele rzeczy z dzieciństwa.. a w dzisiejszych czasach

• Subcio :) Kurde jak milo wspominam Talismana. Czy jak sie to tam wtedy nazywalo - Magia i Miecz? A wrecz przeciwnie - chetnie zobacze czy i jak go pociales, jakies klucze? Albo po prostu opis co tam r

• No, to jak karty to musi jakis rysunek tez byc :) Spoko projekcik! Lza sie w oku kreci na wspomnienie Magii i Miecza.

Posted Images

Napisano

Subcio :) Kurde jak milo wspominam Talismana. Czy jak sie to tam wtedy nazywalo - Magia i Miecz?

13 minutes ago, michalo said:

Jeszcze czeka ją obróbka do druku, ale to nic ciekawego :)

A wrecz przeciwnie - chetnie zobacze czy i jak go pociales, jakies klucze? Albo po prostu opis co tam robisz jesli to mala figurka i po calaku drukujesz. Zdjecie druku tez ciekawe :)

Napisano
  • Autor
22 minuty temu, Nezumi napisał:

Subcio :) Kurde jak milo wspominam Talismana. Czy jak sie to tam wtedy nazywalo - Magia i Miecz?

Magia i Miecz to była chyba nasza rodzima "wersja" :) i też ją miałem plus kilka dodatków i kupę wspomnień z gry z bratem

Zaginęła oczywiście jak wiele rzeczy z dzieciństwa.. a w dzisiejszych czasach ciężko kupić talismana lub magię i miecz w ludzkich cenach.

Na szczęcie wyszła 5ed z rok-2 temu i nawet niedawno dodatek i można sobie normalnie kupić.

Gram zwykle w 3 os z dzieciakami i jest bardzo fajnie :) na tyle, że pewnie każdy dodatek nabędę, tylko po to żeby móc z nimi się cieszyć z grania. Pierwszy już mam i ograliśmy go całego, więc w sumie był wart zakupu.

25 minut temu, Nezumi napisał:

A wrecz przeciwnie - chetnie zobacze czy i jak go pociales, jakies klucze? Albo po prostu opis co tam robisz jesli to mala figurka i po calaku drukujesz. Zdjecie druku tez ciekawe :)

No jasne, wrzucę wszystko, jak już coś będzie. Karty i zasady do postaci też zrobimy więc wszystko wam pokażę.

Poproszę kolegę z drukarni to mi to wydrukuje bardzo ładnie - myślę, że będzie wyglądało "jak prawdziwe". Tzn. jeszcze go nie poprosiłem ale myślę, że się zgodzi.

Co do cięć to raczej nie planuję tylko wrzucę to jako całość. Za małe toto żeby się dłubać a i tak podpórki zepsują wszystko :P

THX :)

Napisano

No, to jak karty to musi jakis rysunek tez byc :) Spoko projekcik! Lza sie w oku kreci na wspomnienie Magii i Miecza.