Napisano 30 Listopad 200420 l Autor kolejny test, swiatlo juz sie raczej nie zmieni bo lepiej nie umiem ;) ekhem te dywany nie beda latac ;) prosze o komentarze i propozycje...
Napisano 30 Listopad 200420 l a nawet dwa :) przekombinowane, nie chciałbym w życiu mieć czegoś takiego na podłodze :/ za gęsto po lewej, za pusto po prawej
Napisano 30 Listopad 200420 l jedno kolko na podlodze masz w powietrzu Jedno ? Imo conajmniej dwa :). Mi sie jakos nie podobaja te 'dywany' (?). Juz lepiej jakbys dale jeden podluzny, ale to tylko moje zdanie :). EDIT: Salv ubiegles mnie ;)
Napisano 1 Grudzień 200420 l A ja nie lubie az tak bardzo stylizowanych wnetrz :/ Ale pracka nawet nawet:)
Napisano 1 Grudzień 200420 l Wydaje mi się że byłoby lepiej gdyby ta ściana z telewizorem było troszeczkę bliżej. Bo teraz to chyba do niego za daleko. Oświetlenie jakbyś dopracował i dodał kilka szczegółów byłoby fajnie. Nie zostawiaj tego na tym etapie bo dobrze się zapowiada. Pozdr
Napisano 1 Grudzień 200420 l Autor na pewno tego nie zostawie, nikt nie mowi ze to koniec ;) musze zmienic pomieszczenie bo to mi sie zabardzo nie podoba... na jakies mniejsze pozdro
Napisano 11 Grudzień 200420 l 1. Odległość od TV jest raczej dobra bo on dość duży jest... 2. Dywany ogólnie są (dla mnie) nie do przyjęcia. Wyglądają jak jakieś narośle na podłodze i jak pierwszy raz spojrzałem to przez chwile zastanawiałem się co to takiego... ale to Twoja praca. Pomijam już latanie :) wydaje się też, że są zbyt gróbe, albo wszystkie latają!! :D 3. Jeśli te okna będą skierowane na południe to powodzenia w oglądaniu... nawet na najlepszym telewozorze nie zobaczysz nic pod światło... 4. nie wiem dlaczego wydaje mi się, że coś jest w rogu po lewej... w samym kancie... zobacz rysunek poniżej 5. pusto :p
Napisano 11 Grudzień 200420 l a mi sie qrrrr de podoba ;] tylko te krzesla by wylecialy przez te okna :)
Napisano 11 Grudzień 200420 l Racja Marcin. To jest pokój do oglądania TV (przynajmniej strawia takie wrażenie) a ja bym nie chciał oglądać 3,5 godzinnego filmu na takim krześle... miałbym później jakieś skrzywienia. Daj może jakieś miękkie, głębokie fotele :) Reszta prezentuje się super... Podłoga mi się najbardziej podoba :) Powodzenia życzę.
Napisano 11 Grudzień 200420 l Autor dzieki za posty ;) duda tam w rogu jest bug w modelingu :P a dywany wyleca marcinie > krzesla zostana zastopione przez mode EGG Arnego zobaczycie wkriotce jak bede mial neta pozdro!
Napisano 11 Grudzień 200420 l no no, musze powiedzieć że bardzo mi się podoba, no może poza tymi "plamami" na ziemi :-P
Napisano 19 Grudzień 200420 l hey a gdzie toporek schowales??? brakuje captain KIRK and the whole star trek generation and a teleporting portal right in the middle of your room. Rendering ok ale modele to brakuje im wszystkiego. I to swiatlo no fajne ale skad to swieci tam jest okno po lewej od telewizora?
Napisano 28 Grudzień 200420 l Nio... pokoik full wypas! :) A gdzie komputer?! Najważniejszy sprzęt w każdym domu ;) No dobra... czepiam sie ;> Ogólnie to jestem pod wrażeniem!!!
Napisano 29 Grudzień 200420 l ladna scenka, przyjemny dla oka ten pokoj :) tylko moim skormnym zdaniem sufit jest jakos za nisko (gdy patrze w okolice dzrzwi), ale to moze kwestia kadru, lub wielkosci dziury gdzie sie wychodzi ;)
Napisano 13 Styczeń 200520 l moim skromnym zdaniem na sofie siedlisko powinno dzielic sie na pół wzdłuz,dało by to efekt poduszek.Modele bardzo ładne,czekam na wiecej.pozdro