Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

hmm...palce wydają się być nieco boxowate, ale przy dużej odległości ręki od kamery tak bardzo moze to być niewidoczne:) . A czy te palce nie są za chude, albo moze zmien odległośc miedzy paluchami..no, chyba, że gościu jest na diecie w Etiopii:D

• Odpowiedzi 188
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

nie no...nie jest źle ale nawet kościotrup nie ma takich chudychpalców,mógłby przynajmniej ciutke je pogrubić:D .CZyzby Radx był anorektykiem?:)

Napisano

Po potraktowaniu kapotki SimClothem pojawiło mi się coś dziwnego (UFO).

W sumie to pytanie powinienem zadać sobie ale co to do K nędzy jest ??

Napisano

Wygląda to jak kaftan bezpieczeństwa :D

A te końce to właśnie jest to co wyżej i nie wiem skąd to się wzieło ??

Ale nie ważne i tak to już usunołem.

Napisano

aaaaaaaaaaaaaaaa..............kliknalem prawym na obrazku zeby sprawdzic nazwe-więc to maska:D:D:D. Ładnie, ładnie, w shopie to robiłeś?

Napisano

mi się podoba...nawet taki motyw X - men\'oski (tak to nazwe) można by było wykorzystać w śmierci...good idea...popraw ten płasz bo wiesz co o nim myśle :P pozdro...

Napisano

Mam już wszystkie elementy układanki ułożone włącznie z pozycją :D

Dobra to zostały mi TYLKO: materiały, nadanie SimClotha, jakieś tełko, efekty, ostateczny render i napisanie infa dla szanownego ;) JURY.

Nie będę już dawał renderów aż do ostatecznego, żeby nie psuć efektu :)

Napisano

W sumie to nie miejsce, ale pomijajac wsystko moznaby wyrenderowac w piatek jakies piwo w warszawce [spox][piwo][spox]

Napisano

Spoko jak widzac z profilu jestem z Warszawy[uścisk]

Boowa a jaki masz sprzęt ?

Dzięki za propozycję ale kurde czas mnie zganił :(

No i oczywiście nie dopracuję pracy tak jak bym chciał :(

Ja nie mam nic przeciwko renderowaniu browarka :D

Napisano

sprzęt wystarczający.... zerknij na moją bitwę....

a browarek w piatek dla mnie odpada bo jadę do Wrocławia... do domku - w końcu :)

Napisano

NIe iwem czemu ale ten plączyk zdaje mi sie byc sztywny torszku mozesz nałozyc na nie go jakis modyfikator fal ?? , wiesz tak zeby był jak by w ruchy , i pogiety troszku bnoisa tez mozesz nałozyc na nie go , spróbuj cos z tym wykombinowac :D [piwo][piwo]

A tak pozatym podoba mis ie textura czy ona zostanie ?? mam nadzieje ze zmienisz ja na jakis bardziej długio plasz i troszku poturbowany , powadznia [piwo] [piwo]

Napisano

Nie kumam tu czegoś hmm to mi wyglada na .... nie wiem na jakis szatr hehe tak ?? nie powiem ze sie nie postarales , hmm ale no co to jest za twarz ?? nic na niej nie ma a moze oczy dałbys czerowne albo zielone , hmm ?? i rece taki bardziej kosciste i z bumpem lekkim i jakims dobrym :D

Napisano

A oto i ostateczny render (tylko, że mniejszy od tego co poleciał do Saygona ale cóż musiałem się zmieścić w 80kB).

Myślałem, że mi został jeszcze co najmniej tydzień więc jest mniej dopracowany niż bym chciał :(

Do szanownego JURY :D :

To jest moja pierwsza bitwa w, której biorę aktywnie udział. Grafiką 3D na serio zajmuję się trochę ponad pół roku. Moją inspiracją był mój avatar i praca mojego kolegi Phantom\'a który wykonał ją razem ze swoim kumplem R.Kopczyńskim i nazwał DIGITAL DEATH. Praca została wykonana w 100% przezemnie dzięki członkom forum którzy mnie na to namówili. Tłem jest wykonana przezemnie kompilacja 2 zdjęć nie wykonanych moją ręką (jedno z NETu a druga z programu Mr.Photo chyba [co?]). Materiał kapoty to zeskanowany kawalek materiału obrobiony w 2D. Reszta to albo referencje, albo tekstury, które zrobiłem przy pomocy programów do 2D. ps.Przepraszam za różnice w wersjach językowych.

This is my first Battle. I have started my adventure with 3D about 0,5 year ago. When I was working at this project I\'d based on 2 things: first one was my avatar and second was graf of my friend Phantom (and R.Kopczyński). All materials was maked by me (in 2D programs) or is a references except a \"kapota\" material (is a scann of real material) and background that is a compilation of 2 photos. Sorry for my english and differences between language versions. :D

Mam prośbę aby to był ostatni post na mojej bitwie taki zakańczający :D

Napisano

Daję jeszcze mniejszą i lepszą jakościowo wersję :D

Miło było spotkać się na BITWIE i mam nadzieję, że spotkamy się w następnej :D

Napisano

No bardzo fajny efekt ale......... nie no dobra , fajna pracka , , przyjemnie porazajacy klimat ( nie lubie kłamac i nie zebym był złosliwy ale ja lubie szczra krytyke i jak ja pisze i jak mi pisza , wiec, powaznie mówic ta praca mi sie nie podoba i powiem szczerze , nie wysililes sie , mozliwe ze juz wiesz to sam , ale jedno co to pewnie czegoś sie nauczyłes i to mnie cieszy bo wykorzystasz te wiedze i moze cos jeszcze nastepnym razem :D )

Powodzenia :D [piwo][piwo] :D [lol2]:D

Napisano

Po pierwsze dzięki, że pozwoliłeś aby te 2 ostatnie moje posty były zakańczające BITWĘ.

Po drugie skąd wiesz, że się nie wysiliłem ? Żebyś wiedział, że się wysiliłem to jest mój pierwszy większy i ukończony projekt 3D.

Po trzecie mi też się nie podoba.

Nie zaprzecalnie jest w kilku aspektach ładna i uzyskałem to na czym mi najbardziej zależało czyli doświadczenie (bez BITWIANEJ motywacji by mi się ie udało tyle nauczyć w tak krótkim czasie).

A spowodowane to było tym, że miałem o wiele mniej czasu na to niż sądziłem no i nie mogłem dopracować efektu końcowego tak jakbym chciał bo w czwartek sądziłem, że zostało mi jeszcze tydzień dwa a nie 4 dni i końcówkę robiłem na gwałt by zdążyć.

Napisano

Spoko zawsze do usług , wiedz ja w tej bitwie sie cholernie duszo nauczyłem i wogóle jest zadowolony tak mine ludzie naciskali i tak mi pomagali ze wiele zrozumiałem i dojzałem wiele pomyslów innych wpadło mi do glowy , wiele tez mogłem zoabczy i ocenic , , nie umiem wiele ale cały czas sie ucze i wiem ze razu pewnego dojde do czegos ,

Powodzenia

Napisano

heh...nie jest źle...[mruga] Rad miał swój concept...poniekąd go zrealizował...ale macie racje co do nauki...takie bitwy są potrzebne...ja w pracy rada widze duuuży postęp...śledze jego rozwój od długiego czasu :P

pozdro...

Napisano

Mi sie cholernie podoba płaszcz, jest moim zdaniem bardzo realny:). Co do reszty to można jeszcze troche nad tym popracować ale i tak nie jest źle...

Napisano

Dzięki wam !

To prawda Phan zna mnie od początku mojej \"3D karieriy\" i chyba najlepiej może ocenić moje postępy.

Sharp można było wszystko dopracować ale nie w 4 dni (pomyliłem się myślałem, że koniec dopiero za tydzień a tu za tydzień koniec CAŁEJ BITWY :( ).

Przegrałem z czasem [ziewa]

Napisano

Kaptur to najbardziej dopracowana częśc mojej bitwy i bardzo żałuję, że go mało widać.

Dzięki za odświeżenie mojego Bitwianego wątku :D

[soczek]

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności