SCORPI Napisano 7 Kwiecień 2003 Share Napisano 7 Kwiecień 2003 KULKI :) co o tym sądzicie??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sistena Napisano 7 Kwiecień 2003 Share Napisano 7 Kwiecień 2003 Bardzo mi się podobają :-) naprawde !![jupi]:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 7 Kwiecień 2003 Share Napisano 7 Kwiecień 2003 [piwo]no i SCORPI dowiodl , ze stac go i na fajna abstrakcje pytanie-czego SCORPI nie dowiodl.......[spox] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Klaymen Napisano 7 Kwiecień 2003 Share Napisano 7 Kwiecień 2003 Naprawdę imponujące... Trzeba przyznać, że jest w tym coś artystycznego...[wow] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 7 Kwiecień 2003 Share Napisano 7 Kwiecień 2003 a teaz powiedz jak to zrobiles ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 8 Kwiecień 2003 Share Napisano 8 Kwiecień 2003 hmm tam jest tyle tych kulek czy moze dales np. duza sfere z bitmapa i reflectem?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 8 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2003 nic z tych rzeczy Pablo :) tam nie ma żadnych bitmap :) a nie długo będziecie tio mieć w rozdzielczość 1200 X ... bez komprecji :) jeśli chciecie :) [Edited on 8-4-2003 by SCORPI] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 8 Kwiecień 2003 Share Napisano 8 Kwiecień 2003 wiec tlumacz SCORPI JAK TO ZROBILES !!??:P:P:P...a co do 1200...to watpie ze to tu wrzucisz...gdyz jest ograniczenie do 100 kb :D:D: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 8 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2003 ale chciałem spróbowąc na jakiś inny serwer :) pozatym i tak narazie sie eni wyrenderowało bo sie zawiesiło :mad: spróbujje na lepszym sprzećie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 8 Kwiecień 2003 Share Napisano 8 Kwiecień 2003 Originally posted by SCORPI (...)spróbujje na lepszym sprzećie... [boje się]to ile masz tych sprzetow? i jakich?:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 8 Kwiecień 2003 Share Napisano 8 Kwiecień 2003 czy to nie jest jakas bryla wewnatrz ktorej jest kulka glowna ktora odbija sie w gradientowym raytrace?[piwo]ale dales zagwostke hehe(tekulki to tylko odbicia stawiam [piwo]jesli tak nie jest) ps. pracka powinna sie nazywac :\"caleydoscope\" [Edited on 8-4-2003 by Tomek Kosiorek] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 8 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2003 a sie odbijają! [piwo] ale jakie gradientowy raytrac? mistrzu wyjaśnij ja nie kumam! [uczeń] :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 8 Kwiecień 2003 Share Napisano 8 Kwiecień 2003 chodzilo mi o te przejscia tonalne z ziel do zoltego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 9 Kwiecień 2003 Share Napisano 9 Kwiecień 2003 strasznie fractalowe ale super ide ! ... ciekawy pomysl :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robczan Napisano 12 Kwiecień 2003 Share Napisano 12 Kwiecień 2003 na jakim sprzecie to wyrenderowales ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NeZik Napisano 22 Kwiecień 2003 Share Napisano 22 Kwiecień 2003 ogólnie nie podoba mi sie jako wizualnie ale tak to piknie wszystko ladnie stworzyłeś [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi