blade18 Napisano 1 Grudzień 2004 Napisano 1 Grudzień 2004 Czy moglby mi ktos powiedziec jak stworzyc taki material dla czasteczek by wygladaly jak rozciagniete czasteczki swiatla. Chcialbym by moje czostaczki rozpraszaly sie na zewnatrz i wygladaly jak male smugi swiatel. Ale nie umiec czegos takieg ozrobic. Prubuje ale ciagle wygladaja jak kulki albo trujkaty czy kwadraty i do tego jednolitego koloru a ja chcialbym by byly jak swiatlo czyli rozciagniete w zdluz i kolor wewnatrz bialy i rozchodzacy sie do czerwonego na przegach . Thx z gory za pomoc.
blood_brother Napisano 2 Grudzień 2004 Napisano 2 Grudzień 2004 Smugi swiatla robi sie za pomoca Volumetric light/fog (nie pamietam dokladnie)
Polik Napisano 2 Grudzień 2004 Napisano 2 Grudzień 2004 ja bym to zrobił jak wodę w jakimś tutku. (poszukaj na max3d) a do tego dodałbym glowa i troszkę rozmazu. powinno zadziałać:)
asblaze Napisano 2 Grudzień 2004 Napisano 2 Grudzień 2004 zależy jakie chcesz :) Można jak Brood napisał... można normalnymi Reysami ... tak czy siak światło najlepiej robić światłem ;)
Rekomendowane odpowiedzi