PAKO Napisano 3 Grudzień 2004 Napisano 3 Grudzień 2004 Muszę zrobić BARDZO realistyczną błyskawicę. Wiem że można to zrobić pliginem Lightning do 3d max'a (mam 3d max 5). Niestety mnie nie stać na Lightning. Jak ktoś zna jakiegoś innego plugina lub zna inny sposób na zrobienie tego będę wdzięczny. Jak ktoś zna legalny ;) ;) ;) link to na [email protected]
asblaze Napisano 3 Grudzień 2004 Napisano 3 Grudzień 2004 glow sie świetnie nadaje..... a w wideoposcie jest jeszce takie cosjak Elektricity... czy jakostak... nie sprawdzałem tego... ale walcz. Błyskawica to nie problem ... Niebo... gorzej ;) Pozdrowienia
PAKO Napisano 3 Grudzień 2004 Autor Napisano 3 Grudzień 2004 To Elektri.. cośtam to chyba nie ma w 3ds 5 :(
F/X Napisano 3 Grudzień 2004 Napisano 3 Grudzień 2004 W videopostcie jest opcja glow a w niej electrik. Ale to daje zupełnie inny efekt. Jak chcesz zrobić błyskawice bez pluginów to zobacz tutorial na max3d.
Darthapul Napisano 4 Grudzień 2004 Napisano 4 Grudzień 2004 albo z ksiazki "3ds max f/x" wydanej przez Helion...
Rekomendowane odpowiedzi