Napisano 30 Grudzień 200420 l Siemka. Sorki, że sie wpycham w temat ale mam pytanko, jak Wy robicie taki lakier na samochód? Przerobiłem tutka ze stronki Evermotion i nic z tego nie wyszło. Czy to chodzi może o światło? Albo o ustawienia w opcjach Renderu? Renderuje VRay'em. Prosiłbym o pomoc, bądź o tutoriala jakiegoś :) A tak wracając do tematu do nieźle Ci idzie z tym samochodzikiem, zapowiada sie nieźle (ja niestety ze swoim za daleko nie zajade....... za słaby komp :( ). Pozdro. Edit: Nie wiem czy to jest błąd, ale tak na moje oko to jest, malutki, ale zawsze ;)
Napisano 30 Grudzień 200420 l dobrze wiedzieć bo mi sie fotosklepa niechciało włączać ;) Biger darmowy materiał z evermotion + mapka hdri i masz co chciałeś :)
Napisano 22 Marzec 200519 l jak robice te modele samochodów ???????????????????????????????????? macie jakieś szkice do nich planyy czy z jednej fotki
Napisano 23 Marzec 200519 l tak, tak zwane blueprint'y, czyli materiały referencyjne http://www.onnovanbraam.com/index.php?m=tutorials&g=7-car-body, chyba że nie umiesz angielskiego, to będziesz musiał coś na forum wygrzebać, na pewno jest auto jest piękne, jak tam apdejty?? pozdro
Napisano 23 Marzec 200519 l auto jest piękne pozdro no nie wiem mi sie nie podoba:D:D ale tez czekam na update
Napisano 8 Maj 200519 l Miejscami krzywo, ale fajny lakier Ci wyszedł.. czym renderujesz?? Wygląda na brazila :D Czekam na c.d.
Napisano 5 Lipiec 200519 l Ja prepraszam ze ja odkopuje ale nic nie mówisz że projekt zamkniety więc ciągle licze na update a tu ciagle lipa więc już nie wytrzymałem ;) Masz chociaż jeszcze plik na kompie ?
Napisano 5 Lipiec 200519 l Autor Mam jak bede miał czas to dopracuje cos choc pewien niejestem...a czemu pytasz??
Napisano 5 Lipiec 200519 l a ta ;P mam poprostu smaka na ta pracke w galerii i licze że ją tam zobacze mimo takiej przerwy jestem dobrej myśli:D (zaraz pewnie panowie modowie mnię zjadą za archeologie;P)
Napisano 5 Lipiec 200519 l Autor mam taki mały pomysł zobacze co z tego wyjdzie ;) teraz właśnie na niego wpadłem :] na chwile obecną mam problemy z karoserią a raczej odbiciami po zapodaniu lakierku ;) dzisiaj sie za to wezme bo fajnie by było jakby trafiło do galeri3d ;)