Biger Napisano 30 Grudzień 2004 Share Napisano 30 Grudzień 2004 Siemka. Sorki, że sie wpycham w temat ale mam pytanko, jak Wy robicie taki lakier na samochód? Przerobiłem tutka ze stronki Evermotion i nic z tego nie wyszło. Czy to chodzi może o światło? Albo o ustawienia w opcjach Renderu? Renderuje VRay'em. Prosiłbym o pomoc, bądź o tutoriala jakiegoś :) A tak wracając do tematu do nieźle Ci idzie z tym samochodzikiem, zapowiada sie nieźle (ja niestety ze swoim za daleko nie zajade....... za słaby komp :( ). Pozdro. Edit: Nie wiem czy to jest błąd, ale tak na moje oko to jest, malutki, ale zawsze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 30 Grudzień 2004 Share Napisano 30 Grudzień 2004 dobrze wiedzieć bo mi sie fotosklepa niechciało włączać ;) Biger darmowy materiał z evermotion + mapka hdri i masz co chciałeś :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Busiu Napisano 22 Marzec 2005 Share Napisano 22 Marzec 2005 jak robice te modele samochodów ???????????????????????????????????? macie jakieś szkice do nich planyy czy z jednej fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpshinoda Napisano 23 Marzec 2005 Share Napisano 23 Marzec 2005 tak, tak zwane blueprint'y, czyli materiały referencyjne http://www.onnovanbraam.com/index.php?m=tutorials&g=7-car-body, chyba że nie umiesz angielskiego, to będziesz musiał coś na forum wygrzebać, na pewno jest auto jest piękne, jak tam apdejty?? pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 23 Marzec 2005 Share Napisano 23 Marzec 2005 auto jest piękne pozdro no nie wiem mi sie nie podoba:D:D ale tez czekam na update Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 8 Maj 2005 Share Napisano 8 Maj 2005 Miejscami krzywo, ale fajny lakier Ci wyszedł.. czym renderujesz?? Wygląda na brazila :D Czekam na c.d. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 8 Maj 2005 Share Napisano 8 Maj 2005 mati no co ty to vray :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 8 Maj 2005 Autor Share Napisano 8 Maj 2005 ja --cenzura-- jaka krzywizna, kto to robił ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 5 Lipiec 2005 Share Napisano 5 Lipiec 2005 Ja prepraszam ze ja odkopuje ale nic nie mówisz że projekt zamkniety więc ciągle licze na update a tu ciagle lipa więc już nie wytrzymałem ;) Masz chociaż jeszcze plik na kompie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 5 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2005 Mam jak bede miał czas to dopracuje cos choc pewien niejestem...a czemu pytasz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 5 Lipiec 2005 Share Napisano 5 Lipiec 2005 a ta ;P mam poprostu smaka na ta pracke w galerii i licze że ją tam zobacze mimo takiej przerwy jestem dobrej myśli:D (zaraz pewnie panowie modowie mnię zjadą za archeologie;P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 5 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2005 mam taki mały pomysł zobacze co z tego wyjdzie ;) teraz właśnie na niego wpadłem :] na chwile obecną mam problemy z karoserią a raczej odbiciami po zapodaniu lakierku ;) dzisiaj sie za to wezme bo fajnie by było jakby trafiło do galeri3d ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi