gucias Napisano 8 Grudzień 2004 Share Napisano 8 Grudzień 2004 Święta tuż tuż, z tej okazji życzę wszystkim Wesołych Świąt.... a oto moja nieoficjalna kartka 3d prosto z Blendera :) i wersja ostateczna - poprawiona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 8 Grudzień 2004 Share Napisano 8 Grudzień 2004 na pierwszy rzut oka fajnie, na drugi już sporo gorzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 8 Grudzień 2004 Share Napisano 8 Grudzień 2004 mile dla oka szczegolnie przed swietami fajny klimat (dodaj jeszcze padający śnieg) pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 8 Grudzień 2004 Share Napisano 8 Grudzień 2004 Fajne szczegónlie niebo i mikołaj .A tak wogóle to WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA GRAFIKÓW :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 8 Grudzień 2004 Share Napisano 8 Grudzień 2004 zucilem okiem i mi sie podoba klyyymat jest! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 8 Grudzień 2004 Share Napisano 8 Grudzień 2004 gdyby nie te liście w grudniu to byłoby bardzo dobrze ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 8 Grudzień 2004 Share Napisano 8 Grudzień 2004 chcialabym zaprotestowac przeciwko mikolajowi. dzien mikolaja juz byl, a nie jest tuz tuz, to jakies amerykanskie zwyczaje ze mikolaje sankami lataja, jak ja bylam mala to na swieta jeszcze przychodzilo dzieciatko a nie jakis otyly krasnal przez komin sie pchal. sama praca fajna, oprocz lisci, gdybys je troche grobsze zrobil i zesmoothowal to by jak snieg na galeziach wygladaly. troche dziwne ze gwiazdy przez chmury przeswiecaja. oprocz tego nie jest zle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asblaze Napisano 8 Grudzień 2004 Share Napisano 8 Grudzień 2004 A ja jak byłem mały to do mnei przychodził Gwiazdor... który jeździł saniami po niebie ;) Do niektórych przychodziły też... Aniołek, Gwiazdka, Dzieciatko (tak jak do Ciebie) i Dziadek Mróz:) słyszałem też o choince ;) Co kraj to obyczaj :) Piękny klimat... a jak na pracke BLENDEROWA... to super.. Pozdrawiam i WŚ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 8 Grudzień 2004 Share Napisano 8 Grudzień 2004 Pierwsze spojrzenie - cool. Drugie - juz troche gorzej. Salvator wspomnial - niepotrzebne sa te liscie, a padajacy snieg tez by sie przydal :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shahow Napisano 8 Grudzień 2004 Share Napisano 8 Grudzień 2004 Kiedys bawiłem sie w Blenderze i powiem, że pracka dobra jak na twoje umiejętności i sam soft. Jedynie co mnie najbardziej razi to snieg. A najbardziej to mi się podoba niebo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beatou Napisano 10 Grudzień 2004 Share Napisano 10 Grudzień 2004 hehe jaki fajny klimacik ^^ aż świeta poczoołem ^^ tylko mnie intryguje jeszcze że sanie nie są połączone z reniferami ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luke3D Napisano 10 Grudzień 2004 Share Napisano 10 Grudzień 2004 hmmm..... tak patrze i patrze...... tekstury rozciągnięte..........kwadratowe liście...............fajny klimacik................. kwadratowy dym z komina......................ogółem ok.............. popracuj to może coś z tego wyjdzie lepszego................. POWODZENIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gucias Napisano 20 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 20 Grudzień 2004 A oto wersja poprawiona - finalna http://www.gucias.republika.pl/wioskas.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reVis Napisano 20 Grudzień 2004 Share Napisano 20 Grudzień 2004 Całkiem fajne -> takie świąteczne, ale lepiej by chyba było bez liści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi