gucias Napisano 8 Grudzień 2004 Napisano 8 Grudzień 2004 Święta tuż tuż, z tej okazji życzę wszystkim Wesołych Świąt.... a oto moja nieoficjalna kartka 3d prosto z Blendera :) i wersja ostateczna - poprawiona
Master Kiełbaster Napisano 8 Grudzień 2004 Napisano 8 Grudzień 2004 na pierwszy rzut oka fajnie, na drugi już sporo gorzej.
hcpiter Napisano 8 Grudzień 2004 Napisano 8 Grudzień 2004 mile dla oka szczegolnie przed swietami fajny klimat (dodaj jeszcze padający śnieg) pozdr.
Georgas Napisano 8 Grudzień 2004 Napisano 8 Grudzień 2004 Fajne szczegónlie niebo i mikołaj .A tak wogóle to WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA GRAFIKÓW :D
Salvator Napisano 8 Grudzień 2004 Napisano 8 Grudzień 2004 gdyby nie te liście w grudniu to byłoby bardzo dobrze ;]
Ania Napisano 8 Grudzień 2004 Napisano 8 Grudzień 2004 chcialabym zaprotestowac przeciwko mikolajowi. dzien mikolaja juz byl, a nie jest tuz tuz, to jakies amerykanskie zwyczaje ze mikolaje sankami lataja, jak ja bylam mala to na swieta jeszcze przychodzilo dzieciatko a nie jakis otyly krasnal przez komin sie pchal. sama praca fajna, oprocz lisci, gdybys je troche grobsze zrobil i zesmoothowal to by jak snieg na galeziach wygladaly. troche dziwne ze gwiazdy przez chmury przeswiecaja. oprocz tego nie jest zle.
asblaze Napisano 8 Grudzień 2004 Napisano 8 Grudzień 2004 A ja jak byłem mały to do mnei przychodził Gwiazdor... który jeździł saniami po niebie ;) Do niektórych przychodziły też... Aniołek, Gwiazdka, Dzieciatko (tak jak do Ciebie) i Dziadek Mróz:) słyszałem też o choince ;) Co kraj to obyczaj :) Piękny klimat... a jak na pracke BLENDEROWA... to super.. Pozdrawiam i WŚ
Knysha Napisano 8 Grudzień 2004 Napisano 8 Grudzień 2004 Pierwsze spojrzenie - cool. Drugie - juz troche gorzej. Salvator wspomnial - niepotrzebne sa te liscie, a padajacy snieg tez by sie przydal :).
Shahow Napisano 8 Grudzień 2004 Napisano 8 Grudzień 2004 Kiedys bawiłem sie w Blenderze i powiem, że pracka dobra jak na twoje umiejętności i sam soft. Jedynie co mnie najbardziej razi to snieg. A najbardziej to mi się podoba niebo :)
Beatou Napisano 10 Grudzień 2004 Napisano 10 Grudzień 2004 hehe jaki fajny klimacik ^^ aż świeta poczoołem ^^ tylko mnie intryguje jeszcze że sanie nie są połączone z reniferami ;)
Luke3D Napisano 10 Grudzień 2004 Napisano 10 Grudzień 2004 hmmm..... tak patrze i patrze...... tekstury rozciągnięte..........kwadratowe liście...............fajny klimacik................. kwadratowy dym z komina......................ogółem ok.............. popracuj to może coś z tego wyjdzie lepszego................. POWODZENIA
gucias Napisano 20 Grudzień 2004 Autor Napisano 20 Grudzień 2004 A oto wersja poprawiona - finalna http://www.gucias.republika.pl/wioskas.jpg
reVis Napisano 20 Grudzień 2004 Napisano 20 Grudzień 2004 Całkiem fajne -> takie świąteczne, ale lepiej by chyba było bez liści
Rekomendowane odpowiedzi