Napisano 8 Grudzień 200420 l hmm siedzialem sobie troche i zrobilem takie cos ;) hihi jak wam sie podoba to dobrze :) p.s. hyh to cos na przedzie to spiner taki jak w nfs ug2 ;)
Napisano 8 Grudzień 200420 l przejrzałem cie - teraz niby takie cos - zeby brzydko niemówic :D a później wrzucisz super renderki ;)
Napisano 8 Grudzień 200420 l ej to ty mi się przyczepiasz do mojej nauki a tu widzę same niedociągnięcia poza tym o gustach się nie rozmawia ale co to za felga powtórzę za moim imiennikiem podoba ci się?? nawet jeżeli to chyba nie powinna być cała taka pełna chyba że to felga stalowa, bo alusy z założenia mają być felgami lekkimi
Napisano 8 Grudzień 200420 l Hehe koncept dobry, ale wykonanie juz odbiega. I oswietlenie sceny (?) - lepiej by wyszlo jakbys dal samego skylight'a - wiecej bylo by widac imo :).
Napisano 8 Grudzień 200420 l Co się chłopaka czepiacie, taż to fela z rydwanu sw. Mikołaja, teraz jeszcze 8 cylindrowego HEMI renifera wymodeluj, kewlarową karosę naszpikowaną morderczymi ostrymi jak brzydwa płatkami sniegu i oczywiście psychola któremu się zdaje że jest świętym hehehehehe Carmageddon 4 już w produkcji - możesz zaproponować autorom koncepcik...
Napisano 9 Grudzień 200420 l Hehe no czadzior , bez obrazy ale wyglada jak rumunska felga do polskiej nysy :) peace :) i pozdro
Napisano 9 Grudzień 200420 l dziwna ta twoja felga naprawde:( ja bym nie chcial miec takiej u siebie bo ludzie mogli by pomyslec ze jestem inny:)
Napisano 10 Grudzień 200420 l Mówie Wam to srebrzysta fela zaje...a ze świątecznego tydwanu św. Mikołaja... tylko kolor się zmył...
Napisano 10 Grudzień 200420 l Niezła lipa, wogóle mi sie nie podoba, nawet bym jej nie założył do furmanki której nie mam :)
Napisano 11 Grudzień 200420 l Autor hehe niezla nie :) hiih popatrzylem ze nie ma takich smiesznych rzeczy na forum ;) powinnien byc dzial rozne dziwnosci :> hihi
Napisano 11 Grudzień 200420 l ja niewiem ale autor chyba sie speszył i nieodpowiada :D ale jaja z tą felą, jak kiedyś wymodeluje jakis samochód to poprosze cie o modelik ;)
Napisano 11 Grudzień 200420 l hindus - post wcześniej ;] no taka troszkę dziwna ta felga :) ale jak ma być przy v8 rudofl to ok.
Napisano 11 Grudzień 200420 l Hmmm, lekko dziwne, za skomplikowane, i felga chyba ma jakieś wytłoczenia od strony opony, a ta taka gładka idealnie, chyba by opona zjechała z niej na pierwszym szerszym zakręcie :] Te takie małe dingsy na środku mi sie nie podobają, gdzie miejsce na śruby. Ale ogólnie to bardziej mi to przypomina ten środek z pralki (to sie chyba bęben nazywa) niż felgę, ale pracuj dalej, zobaczymy co będzie
Napisano 11 Grudzień 200420 l Błagam Cię dorób morderczy rydwan św Mikołaja. Jeśli juz wybrałeś drogę groteski to bądź konsekwentny i rozbaw nas do pierwszej krwi hehehehehe
Napisano 12 Grudzień 200420 l Autor ja niewiem ale autor chyba sie speszył i nieodpowiada :D ale jaja z tą felą, jak kiedyś wymodeluje jakis samochód to poprosze cie o modelik ;) popatrzyl bys na autora :) wiedz bys wiedzial ze napisalem posta przed toba ;)
Napisano 12 Grudzień 200420 l Autor dobre :) hehe hyba jednak zrobie z tej scenki zeznie :D cos typu happy tree friends :D
Napisano 13 Grudzień 200420 l A ja na początku myślałem że to budzik!!! BŁE! i to taki z jakimiś ostrzami - normalnie prosto z mojego koszmaru!
Napisano 17 Grudzień 200420 l Bolą mnie posty, które tu nabijam ale jeszcze raz prosił bym o krwawy rydwan i daje spokój na jakiś czas. Napisze coś jak update zobacze :-)