Hatred Napisano 8 Grudzień 2004 Napisano 8 Grudzień 2004 moze to zabrzmi jak reklama ale poszukuje gdzies w formie elektronicznej grafiki z reklamy firmy City Board, a reklama przedstawia azjatke z tatuazem na plecach i podpis jest "indywidualnie dopasowana ekspozycja" reklama jest piekna poprostu musze ja miec na tapecie pomozcie mi ja znalezc (jesli watek rozpoczelem w zlym mscu z gory przepraszam)
Luki Luki Napisano 9 Grudzień 2004 Napisano 9 Grudzień 2004 tez mi sie podoba, nie wiem czy to do konca azjatka ale bardzo ladna jest i juz:D.
Piotr Dobosz Napisano 9 Grudzień 2004 Napisano 9 Grudzień 2004 szukales w google? poszukaj dokladnie szukaj nazwa firmy itd napewno znajdziesz kiedys tez szukalem czegos podobnego i 20 min puzniej juz to mialem:)
Loozack Napisano 9 Grudzień 2004 Napisano 9 Grudzień 2004 jak znajdziecie to dajcie linka bo brzmi... interesująco :>
Hatred Napisano 9 Grudzień 2004 Autor Napisano 9 Grudzień 2004 pierwsze co zrobilem to szukalem w googlach, znalazlem nawet strone tej firmy ale sie nie ladowala a jakos w innych mscach niewidzialem
Rekomendowane odpowiedzi