mote Napisano 9 Grudzień 2004 Napisano 9 Grudzień 2004 Tak sobie siedze ,na chemi i mysle czy jest 3ds max na linuxa ? Szukałem pytania na googlach ale nic nieznalazłem co by mnie zaspokoiło ;). ? Jak coś to pisać i dawać linki ;)
Nimrod Napisano 9 Grudzień 2004 Napisano 9 Grudzień 2004 Jak Ci bardzo zalezy (lub bardzo się nudzi) to mozesz sobie poeksperymentowac z Wine, lub innym emulatorem, tylko po co?
Marcin Napisano 9 Grudzień 2004 Napisano 9 Grudzień 2004 jak slyszalem o takich experymentach to na zadnym emulatorze nie dzialal ...
mote Napisano 9 Grudzień 2004 Autor Napisano 9 Grudzień 2004 Można w Wine(Emulator WinApi do Linuksa) ale pewnie bedzie miał problemy ... Ale chodziło mi czy Discreet robi wersje pod Unixowe systemy. Bo jestem zapalonym Linuksiarzem ;] Slackware ;) Ale teraz siedze na windzie chciałbym uczyć grafiki 3d na linuksie ,a nie na tym windows ... a zobacze jeszcze Maye ;) Moze też dobry software ;-)
rowr Napisano 9 Grudzień 2004 Napisano 9 Grudzień 2004 ehhh wings3d chodzi na linuxie do modelowania wspanialy ...podobno :D
Salvator Napisano 9 Grudzień 2004 Napisano 9 Grudzień 2004 mote - straszne rzeczy, też tak chciałbym być kiedy taki fajny jak ty :P rowr dobrze prawi, a to podobno się wytnie :] na linuxa chodzi maya, XSI, houdini, Blender, Wings3d (viva la wings3d) i jakieś inne ołpensorsy jak pov-ray i yafray.
boba Napisano 9 Grudzień 2004 Napisano 9 Grudzień 2004 jest jeszcze chyba moonlight atelier czy cos takiego
adek Napisano 9 Grudzień 2004 Napisano 9 Grudzień 2004 bylo juz kilka tematow z takimi pytaniami: moze dam przykladowy link bo tam troche zostalo napisane: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=6883&highlight=linux
mote Napisano 9 Grudzień 2004 Autor Napisano 9 Grudzień 2004 Dzieki ;) Chyba wystrógam list do discreet`u to dam im do myślenia ,że są userzy ,którzy by chcieli coś dla unixowców ... wiem ,że zaraz mi tego nie zrobią ale ... ;] moze doczekam się 3ds max v8 for linux ;)
Rekomendowane odpowiedzi