Napisano 30 Grudzień 200420 l Dla mnie jest ok :) Myślałem, że będzie jedna lampa (patrzyłeś jakby to wyglądało???) Możesz pokazać koło?? I jakiś renderek bardziej z boku??
Napisano 30 Grudzień 200420 l Hmm No w sumie....Po dłuzszym przypatrzeniu się może wyglądać ok po dodaniu do całości i założeniu jakichś stylowych tarczy :)(no i jak możesz to od razu pokaż w całości). A może dodasz coś takiego( to tylko mała propozycja )
Napisano 31 Grudzień 200420 l Dla mnie jest juz lepiej :D Nie wiem co na to inni ??Oponka ma jak dla mnie jakiś dziwny profil(jakoś dziwnie wystaje za felge)http://www.racinghart.com/default.asp?flash=1 http://adaptivestrategies.com/Wheels.html --> a tu taka mała ściąga(chyba, że widziałeś :)
Napisano 31 Grudzień 200420 l aha grzbiet opony jest tu po prostu okrąglutki, co do felg fajne mi się tam podobają obie wersje z ramionami prostymi i tymi co się rozchodzą - nie rozchodzą, one się rozszerzają
Napisano 1 Styczeń 200520 l Autor bubu: dzieki za link, zrobilem jedna felge ze znalezionych tam i moze sie podoba mam pytanie, chcialbym jakos uwypuklic ta felge, ale np. bend dziala tylka w jednej osi, a dwoch bendow nie umiem nalozyc, wie ktos moze co zrobic?
Napisano 1 Styczeń 200520 l ale brydzkie te felgi...... nie podobają mi sie wcale! chodzi mi o ogól a nie o prace.
Napisano 1 Styczeń 200520 l Chyba bedą troszeczkę miejsze???Ja osobiście proponowałbym felgi nr 2(z rysuneczku w moim wip-ku)montowane są chyba w mercach od brabusa i fiacik może fajno "w" nich wyglądać :)
Napisano 1 Styczeń 200520 l nie wiem czy o to chodzi ale moze FFD(box) 3x3x2 i tam potem tego vertexa przesunac czy cos.. pozdr.:] (to odnosnie tego uwypuklenia felgi)
Napisano 1 Styczeń 200520 l Autor Draakul: mozesz troszeczke jasniej wytlumaczyc jak to polaczyc ze soba bo pewien nie jestem? Dzieki z gory
Napisano 1 Styczeń 200520 l jak juz masz ta felge, to daj jej modyfikator - 'FFD(box)' - i w opcjach ustal ilosc cos tam pointsow. chyba 3x3x2 bedzie najlepiej i najprosciej. i wtedy lapiesz tego pointa na srodku i go przesowasz, a to powoduje plynna deformacje siaty. jak sie myle to nie moja wina ;] pozdr.
Napisano 2 Styczeń 200520 l Mi tez te drugie nie pasuja jakieś dziwnie śmieszne. 1 wersja była ok i w pełni pasowała do auta
Napisano 2 Styczeń 200520 l a ja coś na temat reflektorów wydają mi się za duże zajmują w sumie 1/3 powierzchni atrapy myślę że lepiej to będzie wyglądać jak będzie po jednej lampie na stronę tak jak proponował Bubu - Bubu zgadzasz się ze mną :) ??
Napisano 2 Styczeń 200520 l marcin_mocny no sam już nie wiem to był tylko mój malutki pomysł, ale to projekt Illego więc nie będe nalegał. No a sumie z dwoma lampami tez mi sie podoba :)
Napisano 2 Styczeń 200520 l no tak te felgi odpadaja moim zdaniem ten wzor wogole nie pasuje ale fiacina sama w sobie cool ;) pyzdry
Napisano 2 Styczeń 200520 l Autor lampy sa robione z blueprintow, nawet troszke mniejsze, felge dzisiaj jakas zrobie, o ile bedzie mi sie chcialo
Napisano 2 Styczeń 200520 l Piękno samo w sobie :D Ja chce fele nr. 2 w moim BUSIKU!!!!!!!!!!!! ;) (możesz pokazać fiata w obu wersjach?????)
Napisano 2 Styczeń 200520 l tak, felga nr 2 jest klimatycznie dobra, tylko tak bardziej tandetnie pozaokraglaj rogi tych przetloczen :) chodzi mi o to zeby te trojkaty, dla przykladu, nie mialy tych katow takich ostrych i no nie wiem jak to powiedziec...
Napisano 2 Styczeń 200520 l Autor szczerze to to jest bump map a w niej chyba fasetka czy inne cos takiego, a to co wyszlo jest czysta abstrakcja, byl to ze tak powiem eksperyment
Napisano 3 Styczeń 200520 l Brzydkie strasznie - chodzi mi o felgi..... weź wejdź na google i poszukaj jakiś fajnych felg ;] ;] ;] ;] a nie robish takie brzydkie :| :| :| Powodzenia w dalszej pracy! Czekamy...
Napisano 5 Styczeń 200520 l illy --- mozesz wrzucic referki lub bluprinty bo terz chcialem zrobi ale low poly z gory dzieki PS fajny lowrider :-)
Napisano 5 Styczeń 200520 l na forum SMCARS jest dużo blueprintów, tam też znajdziesz do wyżej wymienionego (jedna uwaga trzeba się zarejestrować)