Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano
  • Autor

swietnie to moze nie wyglada ale lepszego nie wymysle ;(

• Odpowiedzi 88
  • Wyświetleń 10,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Dla mnie jest ok :) Myślałem, że będzie jedna lampa (patrzyłeś jakby to wyglądało???)

Możesz pokazać koło?? I jakiś renderek bardziej z boku??

Napisano

Hmm No w sumie....Po dłuzszym przypatrzeniu się może wyglądać ok po dodaniu do całości i założeniu jakichś stylowych tarczy :)(no i jak możesz to od razu pokaż w całości). A może dodasz coś takiego( to tylko mała propozycja )

Napisano

aha grzbiet opony jest tu po prostu okrąglutki, co do felg fajne mi się tam podobają obie wersje z ramionami prostymi i tymi co się rozchodzą - nie rozchodzą, one się rozszerzają

Napisano
  • Autor

bubu: dzieki za link, zrobilem jedna felge ze znalezionych tam i moze sie podoba

mam pytanie, chcialbym jakos uwypuklic ta felge, ale np. bend dziala tylka w jednej osi, a dwoch bendow nie umiem nalozyc, wie ktos moze co zrobic?

Napisano

ale brydzkie te felgi...... nie podobają mi sie wcale! chodzi mi o ogól a nie o prace.

Napisano

ale one sa paskudne ;] ;] ;] te wczesniejsze były o niebo lepsze ;)

Napisano

Chyba bedą troszeczkę miejsze???Ja osobiście proponowałbym felgi nr 2(z rysuneczku w moim wip-ku)montowane są chyba w mercach od brabusa i fiacik może fajno "w" nich wyglądać :)

Napisano

nie wiem czy o to chodzi ale moze FFD(box) 3x3x2 i tam potem tego vertexa przesunac czy cos..

pozdr.:]

(to odnosnie tego uwypuklenia felgi)

Napisano
  • Autor

Draakul: mozesz troszeczke jasniej wytlumaczyc jak to polaczyc ze soba bo pewien nie jestem? Dzieki z gory

Napisano

jak juz masz ta felge, to daj jej modyfikator - 'FFD(box)' - i w opcjach ustal ilosc cos tam pointsow. chyba 3x3x2 bedzie najlepiej i najprosciej. i wtedy lapiesz tego pointa na srodku i go przesowasz, a to powoduje plynna deformacje siaty. jak sie myle to nie moja wina ;]

pozdr.

Napisano

Mi tez te drugie nie pasuja jakieś dziwnie śmieszne. 1 wersja była ok i w pełni pasowała do auta

Napisano
  • Autor

jeszcze sie zastanawiam nad ktoras z tych twoich

Napisano

a ja coś na temat reflektorów wydają mi się za duże zajmują w sumie 1/3 powierzchni atrapy myślę że lepiej to będzie wyglądać jak będzie po jednej lampie na stronę tak jak proponował Bubu - Bubu zgadzasz się ze mną :) ??

Napisano

marcin_mocny no sam już nie wiem to był tylko mój malutki pomysł, ale to projekt Illego więc nie będe nalegał. No a sumie z dwoma lampami tez mi sie podoba :)

Napisano

no tak te felgi odpadaja moim zdaniem ten wzor wogole nie pasuje ale fiacina sama w sobie cool ;)

pyzdry

Napisano
  • Autor

lampy sa robione z blueprintow, nawet troszke mniejsze, felge dzisiaj jakas zrobie, o ile bedzie mi sie chcialo

Napisano

ale paskudztwa :P nigdy jeszcze nie widziałem tak dziadowskich felg :]

Napisano

Piękno samo w sobie :D Ja chce fele nr. 2 w moim BUSIKU!!!!!!!!!!!! ;) (możesz pokazać fiata w obu wersjach?????)

Napisano

tak, felga nr 2 jest klimatycznie dobra, tylko tak bardziej tandetnie pozaokraglaj rogi tych przetloczen :) chodzi mi o to zeby te trojkaty, dla przykladu, nie mialy tych katow takich ostrych i no nie wiem jak to powiedziec...

Napisano
  • Autor

szczerze to to jest bump map a w niej chyba fasetka czy inne cos takiego, a to co wyszlo jest czysta abstrakcja, byl to ze tak powiem eksperyment

Napisano

Brzydkie strasznie - chodzi mi o felgi..... weź wejdź na google i poszukaj jakiś fajnych felg ;] ;] ;] ;] a nie robish takie brzydkie :| :| :|

Powodzenia w dalszej pracy! Czekamy...

Napisano

illy --- mozesz wrzucic referki lub bluprinty bo terz chcialem zrobi ale low poly z gory dzieki

PS fajny lowrider :-)

Napisano

na forum SMCARS jest dużo blueprintów, tam też znajdziesz do wyżej wymienionego (jedna uwaga trzeba się zarejestrować)