illy Napisano 30 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2004 swietnie to moze nie wyglada ale lepszego nie wymysle ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 30 Grudzień 2004 Share Napisano 30 Grudzień 2004 Dla mnie jest ok :) Myślałem, że będzie jedna lampa (patrzyłeś jakby to wyglądało???) Możesz pokazać koło?? I jakiś renderek bardziej z boku?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 30 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2004 podoba sie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 30 Grudzień 2004 Share Napisano 30 Grudzień 2004 Hmm No w sumie....Po dłuzszym przypatrzeniu się może wyglądać ok po dodaniu do całości i założeniu jakichś stylowych tarczy :)(no i jak możesz to od razu pokaż w całości). A może dodasz coś takiego( to tylko mała propozycja ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 31 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2004 zmiana opony i przerobka felgi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 31 Grudzień 2004 Share Napisano 31 Grudzień 2004 Dla mnie jest juz lepiej :D Nie wiem co na to inni ??Oponka ma jak dla mnie jakiś dziwny profil(jakoś dziwnie wystaje za felge)http://www.racinghart.com/default.asp?flash=1 http://adaptivestrategies.com/Wheels.html --> a tu taka mała ściąga(chyba, że widziałeś :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość marcin_mocny Napisano 31 Grudzień 2004 Share Napisano 31 Grudzień 2004 aha grzbiet opony jest tu po prostu okrąglutki, co do felg fajne mi się tam podobają obie wersje z ramionami prostymi i tymi co się rozchodzą - nie rozchodzą, one się rozszerzają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 1 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2005 bubu: dzieki za link, zrobilem jedna felge ze znalezionych tam i moze sie podoba mam pytanie, chcialbym jakos uwypuklic ta felge, ale np. bend dziala tylka w jednej osi, a dwoch bendow nie umiem nalozyc, wie ktos moze co zrobic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Isso Napisano 1 Styczeń 2005 Share Napisano 1 Styczeń 2005 ale brydzkie te felgi...... nie podobają mi sie wcale! chodzi mi o ogól a nie o prace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 1 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2005 no trudno, nie kazdemu dogodze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 1 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2005 tutaj w samochodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Isso Napisano 1 Styczeń 2005 Share Napisano 1 Styczeń 2005 ale one sa paskudne ;] ;] ;] te wczesniejsze były o niebo lepsze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 1 Styczeń 2005 Share Napisano 1 Styczeń 2005 Chyba bedą troszeczkę miejsze???Ja osobiście proponowałbym felgi nr 2(z rysuneczku w moim wip-ku)montowane są chyba w mercach od brabusa i fiacik może fajno "w" nich wyglądać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 1 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2005 nie wiem, ale sprobuje ale beda mniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 1 Styczeń 2005 Share Napisano 1 Styczeń 2005 nie wiem czy o to chodzi ale moze FFD(box) 3x3x2 i tam potem tego vertexa przesunac czy cos.. pozdr.:] (to odnosnie tego uwypuklenia felgi) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 1 Styczeń 2005 Share Napisano 1 Styczeń 2005 fajny wozek ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 1 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2005 Draakul: mozesz troszeczke jasniej wytlumaczyc jak to polaczyc ze soba bo pewien nie jestem? Dzieki z gory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 1 Styczeń 2005 Share Napisano 1 Styczeń 2005 jak juz masz ta felge, to daj jej modyfikator - 'FFD(box)' - i w opcjach ustal ilosc cos tam pointsow. chyba 3x3x2 bedzie najlepiej i najprosciej. i wtedy lapiesz tego pointa na srodku i go przesowasz, a to powoduje plynna deformacje siaty. jak sie myle to nie moja wina ;] pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 2 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2005 dzisiaj sprawdze i powiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pitekkkk Napisano 2 Styczeń 2005 Share Napisano 2 Styczeń 2005 Mi tez te drugie nie pasuja jakieś dziwnie śmieszne. 1 wersja była ok i w pełni pasowała do auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 2 Styczeń 2005 Share Napisano 2 Styczeń 2005 No to jak bardziej uwypuklisz felge będzie ok :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 2 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2005 jeszcze sie zastanawiam nad ktoras z tych twoich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greg_jg Napisano 2 Styczeń 2005 Share Napisano 2 Styczeń 2005 Ładnie, ładnie.... tylko ta felga :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość marcin_mocny Napisano 2 Styczeń 2005 Share Napisano 2 Styczeń 2005 a ja coś na temat reflektorów wydają mi się za duże zajmują w sumie 1/3 powierzchni atrapy myślę że lepiej to będzie wyglądać jak będzie po jednej lampie na stronę tak jak proponował Bubu - Bubu zgadzasz się ze mną :) ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 2 Styczeń 2005 Share Napisano 2 Styczeń 2005 marcin_mocny no sam już nie wiem to był tylko mój malutki pomysł, ale to projekt Illego więc nie będe nalegał. No a sumie z dwoma lampami tez mi sie podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 2 Styczeń 2005 Share Napisano 2 Styczeń 2005 no tak te felgi odpadaja moim zdaniem ten wzor wogole nie pasuje ale fiacina sama w sobie cool ;) pyzdry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 2 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2005 lampy sa robione z blueprintow, nawet troszke mniejsze, felge dzisiaj jakas zrobie, o ile bedzie mi sie chcialo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 2 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2005 zabawa nr.1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 2 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2005 zabawa nr. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 2 Styczeń 2005 Share Napisano 2 Styczeń 2005 2 lepsze:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 2 Styczeń 2005 Share Napisano 2 Styczeń 2005 ale paskudztwa :P nigdy jeszcze nie widziałem tak dziadowskich felg :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 2 Styczeń 2005 Share Napisano 2 Styczeń 2005 Piękno samo w sobie :D Ja chce fele nr. 2 w moim BUSIKU!!!!!!!!!!!! ;) (możesz pokazać fiata w obu wersjach?????) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 2 Styczeń 2005 Share Napisano 2 Styczeń 2005 tak, felga nr 2 jest klimatycznie dobra, tylko tak bardziej tandetnie pozaokraglaj rogi tych przetloczen :) chodzi mi o to zeby te trojkaty, dla przykladu, nie mialy tych katow takich ostrych i no nie wiem jak to powiedziec... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 2 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2005 szczerze to to jest bump map a w niej chyba fasetka czy inne cos takiego, a to co wyszlo jest czysta abstrakcja, byl to ze tak powiem eksperyment Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Isso Napisano 3 Styczeń 2005 Share Napisano 3 Styczeń 2005 Brzydkie strasznie - chodzi mi o felgi..... weź wejdź na google i poszukaj jakiś fajnych felg ;] ;] ;] ;] a nie robish takie brzydkie :| :| :| Powodzenia w dalszej pracy! Czekamy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piterus_123 Napisano 5 Styczeń 2005 Share Napisano 5 Styczeń 2005 illy --- mozesz wrzucic referki lub bluprinty bo terz chcialem zrobi ale low poly z gory dzieki PS fajny lowrider :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość marcin_mocny Napisano 5 Styczeń 2005 Share Napisano 5 Styczeń 2005 na forum SMCARS jest dużo blueprintów, tam też znajdziesz do wyżej wymienionego (jedna uwaga trzeba się zarejestrować) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 5 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 5 Styczeń 2005 http://www.smcars.net/forum jak nie we fiacie to poszukaj w FSO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piterus_123 Napisano 6 Styczeń 2005 Share Napisano 6 Styczeń 2005 a ja glupi szukalem pod FSO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi