zbuffer Napisano 10 Grudzień 2004 Napisano 10 Grudzień 2004 Witam! Miałem chwilkę wolnego czasu i w ramach odpoczynku postanowiłem zrobić coś szybkiego w 3ds max. Nie mam kompletnie ostatnio pomysłów (szkoła zabija twórcze myślenie :( ) więc nie jest to raczej nic wielkiego, ale będziecie mieli co komentować :P Pozdr
olej Napisano 11 Grudzień 2004 Napisano 11 Grudzień 2004 Fajna ta scenka, prosta ale fajna. Moglbys dodac jakiegos "plastelinowego" ludka, ktory siedzi na schodach(zamiast tych kulek) i bylo by super. Pierwsze trzy schody (dolne) jakis inny shader chyba maja(mogly by tez przechodzic w biel jak reszta)? Marcin Y: takie rzeczy to sie na priva pisze a nie w czyims temacie. Pozdrawiam
KLICEK Napisano 11 Grudzień 2004 Napisano 11 Grudzień 2004 moim zdaniem to nie ma nic w spolnego z abstrakcja pozatym to juz sie robi nude ...
dom_in Napisano 11 Grudzień 2004 Napisano 11 Grudzień 2004 A ja sie nie znam za bardzo ale.... hmmm... jakos brakuje tu TEGO CZEGOS
Marcin Napisano 11 Grudzień 2004 Napisano 11 Grudzień 2004 nice work , congratulations , O_O , how did you do that ? , amaizing , etc . ;) tak sero to ani abstrakcji w tym nie widze , ani tego tam czegos , poprostu od tak pier**lniete obiekty w zaplanowany sposob ;) choc dywan nie wyglada jak dywan a jak gumowa podkladka masujaca pod stopy to chyba wlasnie on mi sie najbardziej podoba ...
gucias Napisano 11 Grudzień 2004 Napisano 11 Grudzień 2004 hmmm mi ten dywan wygląda raczej na wycieraczkę, ale fajnie :)
MareG Napisano 11 Grudzień 2004 Napisano 11 Grudzień 2004 Tak, przyjemne dla oka tylko te Kule niech będą z prawdziwego szkła i koniecznie z widocznym blikiem, a nie z matowej masy jaką zrobiłeś. Schody zaś białe i tylko matowe bym widział. Ale i tak pozytywnie:) Pozdro
Morph0001 Napisano 15 Grudzień 2004 Napisano 15 Grudzień 2004 Hey fajnie wyglada, zajewisty kolor, dobre swiatlo... interesujacy pomysl. Best Regards Mate
Damian Napisano 15 Grudzień 2004 Napisano 15 Grudzień 2004 to nie jest abstrakcja, abstrakcja to sztuka nieprzedstawiająca i niefiguratywna, a przeciez widać ze są schody i dywan, no i kulki oczywiscie! :P:) "proste ale fajne" to dobre okreslenie.
0-Arh+ Napisano 15 Grudzień 2004 Napisano 15 Grudzień 2004 Moglbys dodac jakiegos "plastelinowego" ludka, ktory siedzi na schodach(zamiast tych kulek) i bylo by super. wzorem wczesniejszych sugestii i ja podpowiem... mógłbyś tam dodac świetnie wymodelowanego wojownika barbarzyńcę tak z 5 000 000 faców i zapodac mu mesh smootha x 10. Niech bedzie cały w szramach z wielgachnym toporem, obok niech siedzi jego laska tez wielgachna miejscami... zrób im 25 warstwową skórę pokryj to wszystko mapami i daj displace z subdiv 10 000 000 i bylo by super.
Isso Napisano 15 Grudzień 2004 Napisano 15 Grudzień 2004 eh... nie podoba mnie się takie coś..... za szybko się nudzi.... a pozatym co z tym można zrobić?
Gość HUSKY Napisano 18 Grudzień 2004 Napisano 18 Grudzień 2004 prosta rzecz a cieszy oko!!! wiecej takich prac!!! przynajmiej oczy troszku odpoczna
Rekomendowane odpowiedzi