Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam!

Miałem chwilkę wolnego czasu i w ramach odpoczynku postanowiłem zrobić coś szybkiego w 3ds max. Nie mam kompletnie ostatnio pomysłów (szkoła zabija twórcze myślenie :( ) więc nie jest to raczej nic wielkiego, ale będziecie mieli co komentować :P

Pozdr

jezodywan2.jpg

• Odpowiedzi 18
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Fajna ta scenka, prosta ale fajna. Moglbys dodac jakiegos "plastelinowego" ludka, ktory siedzi na schodach(zamiast tych kulek) i bylo by super. Pierwsze trzy schody (dolne) jakis inny shader chyba maja(mogly by tez przechodzic w biel jak reszta)?

Marcin Y: takie rzeczy to sie na priva pisze a nie w czyims temacie.

Pozdrawiam

Napisano

nice work , congratulations , O_O , how did you do that ? , amaizing , etc . ;)

tak sero to ani abstrakcji w tym nie widze , ani tego tam czegos , poprostu od tak pier**lniete obiekty w zaplanowany sposob ;)

choc dywan nie wyglada jak dywan a jak gumowa podkladka masujaca pod stopy to chyba wlasnie on mi sie najbardziej podoba ...

Napisano

Tak, przyjemne dla oka tylko te Kule niech będą z prawdziwego szkła i koniecznie z widocznym blikiem, a nie z matowej masy jaką zrobiłeś. Schody zaś białe i tylko matowe bym widział.

Ale i tak pozytywnie:)

Pozdro

Napisano

to nie jest abstrakcja, abstrakcja to sztuka nieprzedstawiająca i niefiguratywna, a przeciez widać ze są schody i dywan, no i kulki oczywiscie! :P:) "proste ale fajne" to dobre okreslenie.

Napisano
Moglbys dodac jakiegos "plastelinowego" ludka, ktory siedzi na schodach(zamiast tych kulek) i bylo by super.

wzorem wczesniejszych sugestii i ja podpowiem...

mógłbyś tam dodac świetnie wymodelowanego wojownika barbarzyńcę tak z 5 000 000 faców i zapodac mu mesh smootha x 10. Niech bedzie cały w szramach z wielgachnym toporem, obok niech siedzi jego laska tez wielgachna miejscami... zrób im 25 warstwową skórę pokryj to wszystko mapami i daj displace z subdiv 10 000 000 i bylo by super.

Napisano

prosta rzecz a cieszy oko!!! wiecej takich prac!!! przynajmiej oczy troszku odpoczna

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności