Napisano 10 Grudzień 200420 l Witam! Miałem chwilkę wolnego czasu i w ramach odpoczynku postanowiłem zrobić coś szybkiego w 3ds max. Nie mam kompletnie ostatnio pomysłów (szkoła zabija twórcze myślenie :( ) więc nie jest to raczej nic wielkiego, ale będziecie mieli co komentować :P Pozdr
Napisano 11 Grudzień 200420 l Fajna ta scenka, prosta ale fajna. Moglbys dodac jakiegos "plastelinowego" ludka, ktory siedzi na schodach(zamiast tych kulek) i bylo by super. Pierwsze trzy schody (dolne) jakis inny shader chyba maja(mogly by tez przechodzic w biel jak reszta)? Marcin Y: takie rzeczy to sie na priva pisze a nie w czyims temacie. Pozdrawiam
Napisano 11 Grudzień 200420 l moim zdaniem to nie ma nic w spolnego z abstrakcja pozatym to juz sie robi nude ...
Napisano 11 Grudzień 200420 l A ja sie nie znam za bardzo ale.... hmmm... jakos brakuje tu TEGO CZEGOS
Napisano 11 Grudzień 200420 l nice work , congratulations , O_O , how did you do that ? , amaizing , etc . ;) tak sero to ani abstrakcji w tym nie widze , ani tego tam czegos , poprostu od tak pier**lniete obiekty w zaplanowany sposob ;) choc dywan nie wyglada jak dywan a jak gumowa podkladka masujaca pod stopy to chyba wlasnie on mi sie najbardziej podoba ...
Napisano 11 Grudzień 200420 l Tak, przyjemne dla oka tylko te Kule niech będą z prawdziwego szkła i koniecznie z widocznym blikiem, a nie z matowej masy jaką zrobiłeś. Schody zaś białe i tylko matowe bym widział. Ale i tak pozytywnie:) Pozdro
Napisano 15 Grudzień 200420 l Hey fajnie wyglada, zajewisty kolor, dobre swiatlo... interesujacy pomysl. Best Regards Mate
Napisano 15 Grudzień 200420 l to nie jest abstrakcja, abstrakcja to sztuka nieprzedstawiająca i niefiguratywna, a przeciez widać ze są schody i dywan, no i kulki oczywiscie! :P:) "proste ale fajne" to dobre okreslenie.
Napisano 15 Grudzień 200420 l Moglbys dodac jakiegos "plastelinowego" ludka, ktory siedzi na schodach(zamiast tych kulek) i bylo by super. wzorem wczesniejszych sugestii i ja podpowiem... mógłbyś tam dodac świetnie wymodelowanego wojownika barbarzyńcę tak z 5 000 000 faców i zapodac mu mesh smootha x 10. Niech bedzie cały w szramach z wielgachnym toporem, obok niech siedzi jego laska tez wielgachna miejscami... zrób im 25 warstwową skórę pokryj to wszystko mapami i daj displace z subdiv 10 000 000 i bylo by super.
Napisano 15 Grudzień 200420 l eh... nie podoba mnie się takie coś..... za szybko się nudzi.... a pozatym co z tym można zrobić?
Napisano 18 Grudzień 200420 l prosta rzecz a cieszy oko!!! wiecej takich prac!!! przynajmiej oczy troszku odpoczna