max_1989 Napisano 12 Grudzień 2004 Napisano 12 Grudzień 2004 Bardzo mi się podoba :), taki pół sympatyczny robot z wmodelowaną wadą postawy :).
Piotr Dobosz Napisano 12 Grudzień 2004 Napisano 12 Grudzień 2004 ciezko bylo by z rigiem bo nie ma ugiec w kolanach:( wiec chodzil by troszke dziwnie:) pozdrawiam
Hindus Napisano 12 Grudzień 2004 Napisano 12 Grudzień 2004 daj sietke :D, fajny, wyrenderuj moze troche lepiej :D ale naprawde fajny i zawsze to nowosc ;)
Ufol Napisano 13 Grudzień 2004 Napisano 13 Grudzień 2004 bardzo fajny dorób dwa duże głośniki obok niego (takie o połowe większe od niego) i poprostu niech macha głowom w przód i w tył w rytmie techno - aż sie śmieje na samom myśl :)
Marcin Y Napisano 13 Grudzień 2004 Napisano 13 Grudzień 2004 oryginalny ;) fajnie widzieć, że mech nie zawsze musi być napakowany blachą i amunicją i nie musi mieć japońskich znaczków na czole grt ;)
Ufol Napisano 13 Grudzień 2004 Napisano 13 Grudzień 2004 Marcin Y - zobacz mojego mecha... nic z japońców skośno-gałowych, co do reszty to sie kwalifikkuje do twojego opisu PS: Japońce nie umiom robić mechów - zawsze im wychodzi kwadratowy power rangers z mieczem w rence- bezsens
Marcin Y Napisano 14 Grudzień 2004 Napisano 14 Grudzień 2004 zapodaj linka to zobaczę- i wiesz o co mi chodziło ;) że takie napakowane i straszne i w ogóle - ten jest sympatyczny - mógłby zszywacze zbierać z podłogi jakby miał magnesiki w łapkach ;)
Ufol Napisano 14 Grudzień 2004 Napisano 14 Grudzień 2004 masz marcin oto link- http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=10175 zszywacze? ciekawy pomysł ale ja bym go wolał na tle fajnego głośnika
Rekomendowane odpowiedzi