Wolff Napisano 13 Grudzień 2004 Share Napisano 13 Grudzień 2004 Początek scenki narazie mało przedmiotów i ogólnie to dopiero zarys wnętrza pewnie jeszcze wszystko sie zmieni jeżeli macie jakieś sugestie, pomysły co do wnętrza i co można by dodać to czekam na propozycje. pozdr. Wolff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 13 Grudzień 2004 Share Napisano 13 Grudzień 2004 eno eno bardzo ladnie:):):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 13 Grudzień 2004 Share Napisano 13 Grudzień 2004 to jest jakis projekt na realna lazienke? bo jakos dziwnie ta szafka zaslania okno co imo jest nieestetyczne, i chyba kibelek nie wejdzie bo wasko tam (chyba ze go tam wogole nie bedzie) ale ogolnie przyjemne, no i cos mi w tym grzejniku nie pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Dobosz Napisano 13 Grudzień 2004 Share Napisano 13 Grudzień 2004 mi sie tez podoba bardzo fajnie, tylko z oswietleniem jest cos nie tak:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 13 Grudzień 2004 Share Napisano 13 Grudzień 2004 h@h ... ja tez robie lazienke ;) jakas paranoja teraz ... wszyscy robia lazienki ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 13 Grudzień 2004 Share Napisano 13 Grudzień 2004 moda sie zmienia, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pierzak Napisano 13 Grudzień 2004 Share Napisano 13 Grudzień 2004 cieniutkie reczniki. cala reszta git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luke3D Napisano 13 Grudzień 2004 Share Napisano 13 Grudzień 2004 nie widze błędów. powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuback Napisano 13 Grudzień 2004 Share Napisano 13 Grudzień 2004 wszyscy robią łazienki i czołgi ...... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczer Napisano 13 Grudzień 2004 Share Napisano 13 Grudzień 2004 rozjechana perspektwa płytek na podłodze. okno inaczej sie montuje jezeli to sciana zewnetrzna. za mała grubosc sciany. ps: lampy troche dziwnie umieszczone...nie wiem za bardzo co doswietlaja? sufit? wsumie render jako wizka przyzwoity, projekt mniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 13 Grudzień 2004 Share Napisano 13 Grudzień 2004 przyjemne. illy, mysle ze kibelka nie widac bo kamera jest ustawiona na nim. te kafelki dalabym na kazda sciane, nie tylko za umywalka, bo z umywalki niekiedy sie chlapie na wszystkie strony, a co dopiero z wanny. przesun okno 20 cm w strone kamery, to bedzie lepiej. albo umywalke zrob jednoczesciowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maf Napisano 13 Grudzień 2004 Share Napisano 13 Grudzień 2004 dla mnie bajer:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luke3D Napisano 13 Grudzień 2004 Share Napisano 13 Grudzień 2004 pitermuler ma racje ze ścianą, pogrub ją a do reszty to miodzio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolff Napisano 13 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2004 No to jeszcze renrenderek bez poprawek z którymi w wiekszości sie zgadzam. Kibelka nie ma i nie bedzie bo to jest łazienka. co do perspektywy to jest troszke nienaturalna ale to oczywiście wina pomieszczenia które nie jest zbyt ogromnych gabarytów, jak dokoncze przedmioty które miejmy nadzieje stworzą całość to wyśle kolejny. nara i pozdrowienia dla wszystkich dzieki za posty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luke3D Napisano 13 Grudzień 2004 Share Napisano 13 Grudzień 2004 1. lampa po prawej jest proche przycięta 2. ta ściana nadal jest za chuda 3. IMO drzwi sie za bardzo błyszczą 4. W lustrze lampy są jakieś małe Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolff Napisano 13 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2004 hehe ale ja tutaj nic jeszcze nie poprawiłem luke3d. sorry ale wiem ze jeszcze przedemną długa droga i męczarnia. hehe ale damy radę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luke3D Napisano 13 Grudzień 2004 Share Napisano 13 Grudzień 2004 :D a myślałem że lampy przynajmniej wstawiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolff Napisano 14 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 14 Grudzień 2004 dodałem dywanik, papirusa, jakieś kosmetyki i poprawiłem ręczniki i okno aha okna są głęboko osadzone dlatego tak wyglądają. czekam na komentarze i pozdrawiam . narka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.ai Napisano 14 Grudzień 2004 Share Napisano 14 Grudzień 2004 wszystko fajnie poza tą wanną, troche kanciasta i jakaś taka ciemna i ten zółtawy błysk nie ładny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ski Napisano 14 Grudzień 2004 Share Napisano 14 Grudzień 2004 Bardzo fajne :) poprawiłbym kanty wanny i będzie gites :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
futura Napisano 14 Grudzień 2004 Share Napisano 14 Grudzień 2004 no fajne jest, ale jakoś nie wiem, tak trąci trochę brakiem pomysłu (konkretnego) tylko takie co wpadnie do głody to w projekcie, nie wiem czy te materiały na podłodze i ścianie to już ostateczny wybór? bo trochę dziwne, te na ścianie wporzo, ale na podłodze? powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luke3D Napisano 14 Grudzień 2004 Share Napisano 14 Grudzień 2004 mi sie zdaje że ten dywanik wydaje się lekko wisieć w powietrzu troche ta wanna dziwnie wygląda przy oknie, może zasuń jeszcze rolety i bedzie wpożo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolff Napisano 14 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 14 Grudzień 2004 Ten dywanik tak tylko wygląda jakby wisiał w powietrzu ale tek nie jest no nic pomysle może jeszcze co tutaj dodać ale chyba jest ok tak mi sie wydaj . dziki za posty i czekam na kolejne . nara i pozdrowienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczer Napisano 14 Grudzień 2004 Share Napisano 14 Grudzień 2004 szaro panie... edit: pobaw sie minutke w PS moze bardziej ci sie spodoba... jak nie to kasuje :) edit2: zapomniałem, podoba mi sie ten render dlatego odwazyłem sie troche pozmieniac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolff Napisano 14 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 14 Grudzień 2004 no fakt może ciut lepiej hehe photoshop rządzi ciesze sie ze sie podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi