MareG Napisano 13 Grudzień 2004 Napisano 13 Grudzień 2004 ...czy można to okno wywoływać z klawiatury? Dla fore lub back - da się? Czy się nie da? Pozdrawia zawstydzony pytaniem moderator;)
SansSerif Napisano 13 Grudzień 2004 Napisano 13 Grudzień 2004 majac wlaczony pen/airbrush mozesz `alt`em probkowac, za pomoca `x` zmieniasz kolory back/foregraund ale wiecej chyba sie nie da.
biglebowsky Napisano 13 Grudzień 2004 Napisano 13 Grudzień 2004 z klawiatury mozna tylko palete color i swatches, ale color pickera sie nieda niestety. Chociaz moze jakims skryptem?
dzudzu Napisano 13 Grudzień 2004 Napisano 13 Grudzień 2004 ja bym jeszcze dodał f6 i on/off dla palety 'color'; to prawie to samo a przy odrobinie wprawy nawet lepsze rozwiązanie ... // no i znowu too late :/
MareG Napisano 14 Grudzień 2004 Autor Napisano 14 Grudzień 2004 Dzięki, pozostałe możliwości raczej są mi znane:) Ale dlaczego zapytałem: Przeglądając materiały making of na DVD "Katedra" widać, że w pewnym momencie P. Bagiński pracując na pustym ekranie PS'a włącza tą paletę by "zrobić" sobie kolor. Pewnie jednak był to tylko montaż :( Pozdro
k.jansen Napisano 14 Grudzień 2004 Napisano 14 Grudzień 2004 MareG to nie jest odpowiedź na twoje pytanie, ale jak jesteśmy przy temacie skrótów klawiszowych to może się komuś przyda http://user.fundy.net/morris/redirect.html?photoshop1.shtml pozdr. k.jansen
Rekomendowane odpowiedzi