Napisano 13 Grudzień 200420 l ...czy można to okno wywoływać z klawiatury? Dla fore lub back - da się? Czy się nie da? Pozdrawia zawstydzony pytaniem moderator;)
Napisano 13 Grudzień 200420 l majac wlaczony pen/airbrush mozesz `alt`em probkowac, za pomoca `x` zmieniasz kolory back/foregraund ale wiecej chyba sie nie da.
Napisano 13 Grudzień 200420 l z klawiatury mozna tylko palete color i swatches, ale color pickera sie nieda niestety. Chociaz moze jakims skryptem?
Napisano 13 Grudzień 200420 l ja bym jeszcze dodał f6 i on/off dla palety 'color'; to prawie to samo a przy odrobinie wprawy nawet lepsze rozwiązanie ... // no i znowu too late :/
Napisano 14 Grudzień 200420 l Autor Dzięki, pozostałe możliwości raczej są mi znane:) Ale dlaczego zapytałem: Przeglądając materiały making of na DVD "Katedra" widać, że w pewnym momencie P. Bagiński pracując na pustym ekranie PS'a włącza tą paletę by "zrobić" sobie kolor. Pewnie jednak był to tylko montaż :( Pozdro
Napisano 14 Grudzień 200420 l MareG to nie jest odpowiedź na twoje pytanie, ale jak jesteśmy przy temacie skrótów klawiszowych to może się komuś przyda http://user.fundy.net/morris/redirect.html?photoshop1.shtml pozdr. k.jansen