Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

witam, oto moj nowy wipek, jakos wtc zawsze mnie jaralo i nagle przyszlo mi zeby je zrobic:)narazie to co widac.czekam na komentarze:)

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 2,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

hm.. no roboty bedziesz miał;) Zamierzasz robić przeszłość rzeczywistą czy alternatywną ;) Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

no oczywiscie jak najbardziej realna:)

Napisano

alez sie narobil chlopak :] jesli chcesz pokazac caly budynek to szczegoly radze pominac jesli bedzie rzut okiem na miast skad wylaniaja sie wieze to nie lepiej byloby zrobic bardzo dobra texturke i nalazyc ja na boxa? :) jesli natomiast bedzie rzut kamerka z bliska na budynek no to milego modelowania zycze :) , jako ze na tym forum jeszcze chyba z tego co wiem nikt nie bral sie za taki budynek , wiec pomysl fajny zobaczymy jak bedzie wykonanie :) pwoodzenia.

Napisano
  • Autor

narobil sie? narobilbym sie gdyby nie bylo czegos takiego jak Array;] a co do ostatecznej koncepsji to jesscze nie wiem ale zalezy mi na detalach. najpradopodobnije powstanie jakas animka z WTC Plaza wiec detale jak najbardziej potrzebne

Napisano

Array swoja droga poki co narazie szczegolof nie widac :) obys tylko nie stracil zapalu do calego projektu :) tego ci zycze :)

Napisano

WTC to już historia ale miło będzie ujrzeć je jeszcze raz (mam nadzieje że zrobisz dwie wieże :P )

Życzę wytrwałości w projekcie ! Chciałem zrobić kiedyś coś podobnego ale zabrakło mi jej :P

Miałem kiedyś plan zburzenia miasta przez fale uderzeniową, ale skończyło się tylko na paru próbnych renderach :P

Nie bierz ze mnie przykładu :) SKOŃCZ TO !!!!!!!!!!!

Napisano

hhhhhhhhhhhhmmmmmmmmmmm, szczerze, dla mnie to wygląda jak 1 wielki kwadrat- czyli nie najlepiej ................., wszystko zalezy (efekt końcowy) czy ten budynek to ma być jeden z wielu np. na Manchatanie, czy tylko ten 1 , bo jak 1 to za kiepski. ( popatrz na animacje "asblaze " - i weź przykład...może jeszcze texturki coś by pomogły, ale nie zawiele...

Napisano

eeeeeee kurt hectic co ty piszesz!!

przeciez wtc to jest wielki kwadrat nie wiem o co ci chodzi

jak jest kiepsko?? przeciez on malo zrobil wiec jeszcze nie oceniaj

a na texturki przyjdzi (chyba??) czas