Napisano 18 Grudzień 200420 l witam, oto moj nowy wipek, jakos wtc zawsze mnie jaralo i nagle przyszlo mi zeby je zrobic:)narazie to co widac.czekam na komentarze:)
Napisano 18 Grudzień 200420 l hm.. no roboty bedziesz miał;) Zamierzasz robić przeszłość rzeczywistą czy alternatywną ;) Pozdrawiam
Napisano 18 Grudzień 200420 l heeeheh to moje podejscie ;) zaczete chyba rok temu.. ale jakoś nie było czasu skończyć ;) http://www.asblaze.com/files/poltek.mpg ;)
Napisano 20 Grudzień 200420 l Autor tutaj zapodaje maly update, dopiero w czasie renderu zauwazylem blad ktory poprawie nastepnym razem, powinniscie sami zauwazyc;] pic: http://lo9.szczecin.pl/~mgorski/wtc7.jpg czekam na komentarze;]
Napisano 20 Grudzień 200420 l alez sie narobil chlopak :] jesli chcesz pokazac caly budynek to szczegoly radze pominac jesli bedzie rzut okiem na miast skad wylaniaja sie wieze to nie lepiej byloby zrobic bardzo dobra texturke i nalazyc ja na boxa? :) jesli natomiast bedzie rzut kamerka z bliska na budynek no to milego modelowania zycze :) , jako ze na tym forum jeszcze chyba z tego co wiem nikt nie bral sie za taki budynek , wiec pomysl fajny zobaczymy jak bedzie wykonanie :) pwoodzenia.
Napisano 20 Grudzień 200420 l Autor narobil sie? narobilbym sie gdyby nie bylo czegos takiego jak Array;] a co do ostatecznej koncepsji to jesscze nie wiem ale zalezy mi na detalach. najpradopodobnije powstanie jakas animka z WTC Plaza wiec detale jak najbardziej potrzebne
Napisano 20 Grudzień 200420 l Array swoja droga poki co narazie szczegolof nie widac :) obys tylko nie stracil zapalu do calego projektu :) tego ci zycze :)
Napisano 20 Grudzień 200420 l WTC to już historia ale miło będzie ujrzeć je jeszcze raz (mam nadzieje że zrobisz dwie wieże :P ) Życzę wytrwałości w projekcie ! Chciałem zrobić kiedyś coś podobnego ale zabrakło mi jej :P Miałem kiedyś plan zburzenia miasta przez fale uderzeniową, ale skończyło się tylko na paru próbnych renderach :P Nie bierz ze mnie przykładu :) SKOŃCZ TO !!!!!!!!!!!
Napisano 22 Grudzień 200420 l hhhhhhhhhhhhmmmmmmmmmmm, szczerze, dla mnie to wygląda jak 1 wielki kwadrat- czyli nie najlepiej ................., wszystko zalezy (efekt końcowy) czy ten budynek to ma być jeden z wielu np. na Manchatanie, czy tylko ten 1 , bo jak 1 to za kiepski. ( popatrz na animacje "asblaze " - i weź przykład...może jeszcze texturki coś by pomogły, ale nie zawiele...
Napisano 23 Grudzień 200420 l eeeeeee kurt hectic co ty piszesz!! przeciez wtc to jest wielki kwadrat nie wiem o co ci chodzi jak jest kiepsko?? przeciez on malo zrobil wiec jeszcze nie oceniaj a na texturki przyjdzi (chyba??) czas