Maf Napisano 18 Grudzień 2004 Share Napisano 18 Grudzień 2004 witam, oto moj nowy wipek, jakos wtc zawsze mnie jaralo i nagle przyszlo mi zeby je zrobic:)narazie to co widac.czekam na komentarze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asblaze Napisano 18 Grudzień 2004 Share Napisano 18 Grudzień 2004 hm.. no roboty bedziesz miał;) Zamierzasz robić przeszłość rzeczywistą czy alternatywną ;) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maf Napisano 18 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2004 no oczywiscie jak najbardziej realna:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 18 Grudzień 2004 Share Napisano 18 Grudzień 2004 popraw temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asblaze Napisano 18 Grudzień 2004 Share Napisano 18 Grudzień 2004 heeeheh to moje podejscie ;) zaczete chyba rok temu.. ale jakoś nie było czasu skończyć ;) http://www.asblaze.com/files/poltek.mpg ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maf Napisano 20 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 20 Grudzień 2004 tutaj zapodaje maly update, dopiero w czasie renderu zauwazylem blad ktory poprawie nastepnym razem, powinniscie sami zauwazyc;] pic: http://lo9.szczecin.pl/~mgorski/wtc7.jpg czekam na komentarze;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 20 Grudzień 2004 Share Napisano 20 Grudzień 2004 alez sie narobil chlopak :] jesli chcesz pokazac caly budynek to szczegoly radze pominac jesli bedzie rzut okiem na miast skad wylaniaja sie wieze to nie lepiej byloby zrobic bardzo dobra texturke i nalazyc ja na boxa? :) jesli natomiast bedzie rzut kamerka z bliska na budynek no to milego modelowania zycze :) , jako ze na tym forum jeszcze chyba z tego co wiem nikt nie bral sie za taki budynek , wiec pomysl fajny zobaczymy jak bedzie wykonanie :) pwoodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maf Napisano 20 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 20 Grudzień 2004 narobil sie? narobilbym sie gdyby nie bylo czegos takiego jak Array;] a co do ostatecznej koncepsji to jesscze nie wiem ale zalezy mi na detalach. najpradopodobnije powstanie jakas animka z WTC Plaza wiec detale jak najbardziej potrzebne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 20 Grudzień 2004 Share Napisano 20 Grudzień 2004 Array swoja droga poki co narazie szczegolof nie widac :) obys tylko nie stracil zapalu do calego projektu :) tego ci zycze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asblaze Napisano 20 Grudzień 2004 Share Napisano 20 Grudzień 2004 Predator... brał się... brał... tylko nie pokazywał... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepe99 Napisano 20 Grudzień 2004 Share Napisano 20 Grudzień 2004 WTC to już historia ale miło będzie ujrzeć je jeszcze raz (mam nadzieje że zrobisz dwie wieże :P ) Życzę wytrwałości w projekcie ! Chciałem zrobić kiedyś coś podobnego ale zabrakło mi jej :P Miałem kiedyś plan zburzenia miasta przez fale uderzeniową, ale skończyło się tylko na paru próbnych renderach :P Nie bierz ze mnie przykładu :) SKOŃCZ TO !!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 22 Grudzień 2004 Share Napisano 22 Grudzień 2004 hhhhhhhhhhhhmmmmmmmmmmm, szczerze, dla mnie to wygląda jak 1 wielki kwadrat- czyli nie najlepiej ................., wszystko zalezy (efekt końcowy) czy ten budynek to ma być jeden z wielu np. na Manchatanie, czy tylko ten 1 , bo jak 1 to za kiepski. ( popatrz na animacje "asblaze " - i weź przykład...może jeszcze texturki coś by pomogły, ale nie zawiele... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 23 Grudzień 2004 Share Napisano 23 Grudzień 2004 eeeeeee kurt hectic co ty piszesz!! przeciez wtc to jest wielki kwadrat nie wiem o co ci chodzi jak jest kiepsko?? przeciez on malo zrobil wiec jeszcze nie oceniaj a na texturki przyjdzi (chyba??) czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 23 Grudzień 2004 Share Napisano 23 Grudzień 2004 to był wielki kwadrat .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 23 Grudzień 2004 Share Napisano 23 Grudzień 2004 uuuuuu taka wpadka jasne ze BYL... sorki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi