olej Napisano 21 Grudzień 2004 Share Napisano 21 Grudzień 2004 Witam postanowilem zamiescic kilka prac sprzed jakiegos czasu, nie mialem neta wiec nie mogly byc w wipie, a teraz zostaly jedynie rendery(wyszperane z plyt). Milego ogladania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 21 Grudzień 2004 Share Napisano 21 Grudzień 2004 widac ze pracki nie sa zaawansowane maja duzo bledow ("twarzowych":)) ale fajne maja pracki klimaty:) mi sie podoba pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 21 Grudzień 2004 Share Napisano 21 Grudzień 2004 Baju -> popraw temat w taki sposób aby go czytając było wiadomo od razu o co chodzi w wątku http://max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=43 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 21 Grudzień 2004 Share Napisano 21 Grudzień 2004 Dla mnie to super są te "nóżki" świetnie trzymaja klimat :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 21 Grudzień 2004 Share Napisano 21 Grudzień 2004 Pierwsza mi się podoba mimo paru błędów :), reszta jakoś średnio do mnie trafia, ale jest nieźle :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość HUSKY Napisano 21 Grudzień 2004 Share Napisano 21 Grudzień 2004 teraz juz wiem kto mi zapalniczke ukradł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kivak Napisano 5 Styczeń 2005 Share Napisano 5 Styczeń 2005 nóżki są super, Ani sie bardzo podobają :) Powiedz, co Cię zainspirowało? Skąd pomysł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 5 Styczeń 2005 Share Napisano 5 Styczeń 2005 hmmm nogi z marmuru... cos mi sie to nie widzi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baton Napisano 11 Styczeń 2005 Share Napisano 11 Styczeń 2005 Nie powiem... bardzo mi sie podobaja ;) Owszem sa bledy ale bardzo podoba mi sie klimat :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi