Szymeq Napisano 11 Kwiecień 2003 Share Napisano 11 Kwiecień 2003 Niewiem dlaczego ale zamieściłem już posta ale on się nie pojawił dlatego załączam nowego. Wiele słysałem o bitwie i chciałbym w niej wystartować. przedstawiam tu moje randery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeq Napisano 11 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2003 randery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeq Napisano 11 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2003 inny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeq Napisano 11 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2003 wiem że narazie skromnie ale jestem w trakcie robienia zębów:):):):):):):):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeq Napisano 11 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2003 i poprawiania dolnej szczęki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeq Napisano 11 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2003 czy ktoś ma pomysł na teksturę albo na jakieś inne bajery typu łuski, dodatkowe kolce itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 11 Kwiecień 2003 Share Napisano 11 Kwiecień 2003 Dobrze sie zaczyna tlyko czy on bedzie miał taki kolor ? a pozatym hmm ma jakies braki na pysku nie uwarzasz ze najpierw zrób głowe a potem przechodz juz po koleji do innych czesci ciała smoka ?? Ale robisz jak uwarzasz za słuszne .... No jak narazie to idzie ci niezle powdzenia czekam na reszte achaa jak mozesz to wrzuc siatke smoka oki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 11 Kwiecień 2003 Share Napisano 11 Kwiecień 2003 smoczek moze byc..tylko czasami ma za oste krawendzie...a co do textury to nie mysl o noej na razie !! tylko modeluj i bysm mogl pokazywac model w jednym kolorez i torche jasniej :)[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinclar Napisano 11 Kwiecień 2003 Share Napisano 11 Kwiecień 2003 sorki, a gdzie te kolce ? ..co do textury to poobserwuj jaszczurki w jakims sklepie zoologicznym (ostatnio gapilem sie na jakiegos warana chyba z 15 min ..mial extra texture ! :). a moze pani za sklepu pozwoli ci ja zeskanowac ..hmm[hmmm] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 11 Kwiecień 2003 Share Napisano 11 Kwiecień 2003 Hi, Zapowiada sie ok. Z proporcji to szyja jest za dluga, w 2/3 dlugosci powinien juz byc korpus oraz otwor gebowy wydaje sie za dlugi. Poza tym ok. Brakuje oczywiscie jeszcze noska i oczek :). Ale to chyba zauwazyles :). A co do teksturowania to bedziesz musial go wymapowac i namalowac teksture w photoshopie. Jak bedziesz na tym etapie to pomyslimy nad luskami :). To chyba tyle. Pap Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeq Napisano 11 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2003 Dzięki za wszystkie sugestie napewno z nich skorzystam:):). Co do siatki to zamieszczę ją jutro a dzisiaj mam następne randery. PS: Jak mam skonfigurować Brazila test version aby uzyskać fajny efekt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeq Napisano 11 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2003 Dzięki za wszystkie sugestie napewno z nich skorzystam:):). Co do siatki to zamieszczę ją jutro a dzisiaj mam następne randery. PS: Jak mam skonfigurować Brazila test version aby uzyskać fajny efekt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeq Napisano 11 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2003 C:\\WINDOWS\\Pulpit\\Smok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeq Napisano 11 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2003 [yes] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeq Napisano 11 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2003 i jeszcze jeden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeq Napisano 11 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2003 Myślę że ten smok mógł stać na jakimś skrawku ziemi a wokół niego płonące drzewa , a pod nogami smoczka jacys wieśniacy z widłami. Dobry pomysł? tutaj narysowałem sobie mały szkic ale niema na nim płonących drzew:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeq Napisano 11 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2003 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeq Napisano 11 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2003 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeq Napisano 11 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2003 ;):D:D:D:D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeq Napisano 11 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2003 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeq Napisano 11 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2003 o sorry ale rysunek jest za duży poczekajcie chwilę a go pomniejszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeq Napisano 11 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2003 o sorry ale rysunek jest za duży poczekajcie chwilę a go pomniejszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 11 Kwiecień 2003 Share Napisano 11 Kwiecień 2003 zapowiada sie bardzo interesujaco i zlowiesczo !! swietny szkic !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeq Napisano 11 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2003 Dzięki ;);). sorka że tak dużo wladowałem postów ale ten ch@$%^@ szkic zaduzo zajmował:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 11 Kwiecień 2003 Share Napisano 11 Kwiecień 2003 hmm szymeq wiesz jak ci sie to nie podoba ze za duzo postow itp to mozesz wykasowac te co sie powtarzaja .. to byla tylko propozycja :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeq Napisano 11 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2003 thx a jak mam to zrobić;) Spróbuję jutro nowe randery zamieścić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 11 Kwiecień 2003 Share Napisano 11 Kwiecień 2003 idziesz na edycje postu i tam na dole pod textem twojego postu masz \" ! Delete this message ! obok po lewj masz okienko w ktorym robisz haczyk i potem klikasz na button edit post gotowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 11 Kwiecień 2003 Share Napisano 11 Kwiecień 2003 szkic ekstra !!! co do moedlu tez moze byc tylko te oczka to chyba prowizorka prawda? bo powiny byc wieksze oraz nie okragle....to tyle [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeq Napisano 12 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2003 Oczywiście że prowizorka:D mam zamiar dodać mu powieki oraz kilkadziesiąt malych kolców bo przecież miał być to smok kolczasty:):). Sprubuje jeszcze dzisiaj zamieścić siatkę smoka pozdrawiam:D[piwo][piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 12 Kwiecień 2003 Share Napisano 12 Kwiecień 2003 Ten rysuneczek jest niezły , jak mas zzamiar cos takiego wykonac to hmmm wow powodzenia , bedzie niezle jak sie postarasz , dobry model nigdy nie jest zły ale zawsze kto ma jakies ale .....hehe Powodzenia i czekam co dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeq Napisano 12 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2003 wiadomo że zawsze coś trzeba coś pozmieniać w modelu ale chciałbym aby ten smok chociaż przypominał tego ze szkicu. :D:D dzięki za wszystkie posty jakie zamieszczacie. Wszystkie wasze opinie są dla mnie bardzo warzne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeq Napisano 13 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2003 sorka ze tak puźno ale zmieszczam maly up-date : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeq Napisano 13 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2003 i jeszcze jeden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeq Napisano 13 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2003 and another Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeq Napisano 13 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2003 and another Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeq Napisano 13 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2003 i następny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeq Napisano 13 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2003 Jakby co to siedzę na irc kanał #3dmax server warszawa.irc.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeq Napisano 13 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2003 ktos mnie pytal o siatke :):D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeq Napisano 13 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2003 :D:D:D:D:D:D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 13 Kwiecień 2003 Share Napisano 13 Kwiecień 2003 heh...fajny....przypomina mi bardziej te smoki z chin :]...i wedlug mnie troche bym pogrubil te zabki...oraz dal jezyk:P pozdro[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeq Napisano 13 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2003 dzieki sprubuje sie tym disiaj zajac:D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeq Napisano 14 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2003 mam problem poniewaz nigdzie w necie niemoge znalezc zadnych zdjec referencyjnych smokow ani zadnych zdjec oczow gadow !!:(:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 14 Kwiecień 2003 Share Napisano 14 Kwiecień 2003 ooo ja nie moge ale wypasik hehe kurde wszedzie są kolce jak ty je zrobiłes ?? nie mam pojęcia ale powarznie jest zajebiscie superandzki :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeq Napisano 14 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2003 ja poprostu podzielilem poligony a potem je wytlaczlem:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżujon Napisano 14 Kwiecień 2003 Share Napisano 14 Kwiecień 2003 grubsza dolna szczeka i grubsze amsywniejsze zeby! zeby ta glowa niewygladala jak gumiana zabawka ale ogolnie spox podoba mi sie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeq Napisano 14 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2003 thx zaraz to poprawie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeq Napisano 15 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2003 heeeeeeelp, potrzebne mi sa niezwlocznie zdjecia gadzich oczodolow:( heeeeeeelp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeq Napisano 22 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 22 Kwiecień 2003 Sorry ze tak pozno ale wiecie swieta:D oto nowe randery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeq Napisano 22 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 22 Kwiecień 2003 i jeszcze nogi[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 22 Kwiecień 2003 Share Napisano 22 Kwiecień 2003 spoko tylko szkoda ze takie nieostre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi