Szymeq Napisano 11 Kwiecień 2003 Napisano 11 Kwiecień 2003 Niewiem dlaczego ale zamieściłem już posta ale on się nie pojawił dlatego załączam nowego. Wiele słysałem o bitwie i chciałbym w niej wystartować. przedstawiam tu moje randery
Szymeq Napisano 11 Kwiecień 2003 Autor Napisano 11 Kwiecień 2003 wiem że narazie skromnie ale jestem w trakcie robienia zębów:):):):):):):):)
Szymeq Napisano 11 Kwiecień 2003 Autor Napisano 11 Kwiecień 2003 czy ktoś ma pomysł na teksturę albo na jakieś inne bajery typu łuski, dodatkowe kolce itp.
SiD Napisano 11 Kwiecień 2003 Napisano 11 Kwiecień 2003 Dobrze sie zaczyna tlyko czy on bedzie miał taki kolor ? a pozatym hmm ma jakies braki na pysku nie uwarzasz ze najpierw zrób głowe a potem przechodz juz po koleji do innych czesci ciała smoka ?? Ale robisz jak uwarzasz za słuszne .... No jak narazie to idzie ci niezle powdzenia czekam na reszte achaa jak mozesz to wrzuc siatke smoka oki ?
Pablo Napisano 11 Kwiecień 2003 Napisano 11 Kwiecień 2003 smoczek moze byc..tylko czasami ma za oste krawendzie...a co do textury to nie mysl o noej na razie !! tylko modeluj i bysm mogl pokazywac model w jednym kolorez i torche jasniej :)[piwo]
sinclar Napisano 11 Kwiecień 2003 Napisano 11 Kwiecień 2003 sorki, a gdzie te kolce ? ..co do textury to poobserwuj jaszczurki w jakims sklepie zoologicznym (ostatnio gapilem sie na jakiegos warana chyba z 15 min ..mial extra texture ! :). a moze pani za sklepu pozwoli ci ja zeskanowac ..hmm[hmmm]
Gotham Napisano 11 Kwiecień 2003 Napisano 11 Kwiecień 2003 Hi, Zapowiada sie ok. Z proporcji to szyja jest za dluga, w 2/3 dlugosci powinien juz byc korpus oraz otwor gebowy wydaje sie za dlugi. Poza tym ok. Brakuje oczywiscie jeszcze noska i oczek :). Ale to chyba zauwazyles :). A co do teksturowania to bedziesz musial go wymapowac i namalowac teksture w photoshopie. Jak bedziesz na tym etapie to pomyslimy nad luskami :). To chyba tyle. Pap
Szymeq Napisano 11 Kwiecień 2003 Autor Napisano 11 Kwiecień 2003 Dzięki za wszystkie sugestie napewno z nich skorzystam:):). Co do siatki to zamieszczę ją jutro a dzisiaj mam następne randery. PS: Jak mam skonfigurować Brazila test version aby uzyskać fajny efekt?
Szymeq Napisano 11 Kwiecień 2003 Autor Napisano 11 Kwiecień 2003 Dzięki za wszystkie sugestie napewno z nich skorzystam:):). Co do siatki to zamieszczę ją jutro a dzisiaj mam następne randery. PS: Jak mam skonfigurować Brazila test version aby uzyskać fajny efekt?
Szymeq Napisano 11 Kwiecień 2003 Autor Napisano 11 Kwiecień 2003 Myślę że ten smok mógł stać na jakimś skrawku ziemi a wokół niego płonące drzewa , a pod nogami smoczka jacys wieśniacy z widłami. Dobry pomysł? tutaj narysowałem sobie mały szkic ale niema na nim płonących drzew:D
Szymeq Napisano 11 Kwiecień 2003 Autor Napisano 11 Kwiecień 2003 o sorry ale rysunek jest za duży poczekajcie chwilę a go pomniejszę
Szymeq Napisano 11 Kwiecień 2003 Autor Napisano 11 Kwiecień 2003 o sorry ale rysunek jest za duży poczekajcie chwilę a go pomniejszę
MeG Napisano 11 Kwiecień 2003 Napisano 11 Kwiecień 2003 zapowiada sie bardzo interesujaco i zlowiesczo !! swietny szkic !!
Szymeq Napisano 11 Kwiecień 2003 Autor Napisano 11 Kwiecień 2003 Dzięki ;);). sorka że tak dużo wladowałem postów ale ten ch@$%^@ szkic zaduzo zajmował:D
MeG Napisano 11 Kwiecień 2003 Napisano 11 Kwiecień 2003 hmm szymeq wiesz jak ci sie to nie podoba ze za duzo postow itp to mozesz wykasowac te co sie powtarzaja .. to byla tylko propozycja :)
Szymeq Napisano 11 Kwiecień 2003 Autor Napisano 11 Kwiecień 2003 thx a jak mam to zrobić;) Spróbuję jutro nowe randery zamieścić
MeG Napisano 11 Kwiecień 2003 Napisano 11 Kwiecień 2003 idziesz na edycje postu i tam na dole pod textem twojego postu masz \" ! Delete this message ! obok po lewj masz okienko w ktorym robisz haczyk i potem klikasz na button edit post gotowe
Pablo Napisano 11 Kwiecień 2003 Napisano 11 Kwiecień 2003 szkic ekstra !!! co do moedlu tez moze byc tylko te oczka to chyba prowizorka prawda? bo powiny byc wieksze oraz nie okragle....to tyle [piwo]
Szymeq Napisano 12 Kwiecień 2003 Autor Napisano 12 Kwiecień 2003 Oczywiście że prowizorka:D mam zamiar dodać mu powieki oraz kilkadziesiąt malych kolców bo przecież miał być to smok kolczasty:):). Sprubuje jeszcze dzisiaj zamieścić siatkę smoka pozdrawiam:D[piwo][piwo]
SiD Napisano 12 Kwiecień 2003 Napisano 12 Kwiecień 2003 Ten rysuneczek jest niezły , jak mas zzamiar cos takiego wykonac to hmmm wow powodzenia , bedzie niezle jak sie postarasz , dobry model nigdy nie jest zły ale zawsze kto ma jakies ale .....hehe Powodzenia i czekam co dalej
Szymeq Napisano 12 Kwiecień 2003 Autor Napisano 12 Kwiecień 2003 wiadomo że zawsze coś trzeba coś pozmieniać w modelu ale chciałbym aby ten smok chociaż przypominał tego ze szkicu. :D:D dzięki za wszystkie posty jakie zamieszczacie. Wszystkie wasze opinie są dla mnie bardzo warzne
Szymeq Napisano 13 Kwiecień 2003 Autor Napisano 13 Kwiecień 2003 sorka ze tak puźno ale zmieszczam maly up-date :
Szymeq Napisano 13 Kwiecień 2003 Autor Napisano 13 Kwiecień 2003 Jakby co to siedzę na irc kanał #3dmax server warszawa.irc.pl
Pablo Napisano 13 Kwiecień 2003 Napisano 13 Kwiecień 2003 heh...fajny....przypomina mi bardziej te smoki z chin :]...i wedlug mnie troche bym pogrubil te zabki...oraz dal jezyk:P pozdro[piwo]
Szymeq Napisano 13 Kwiecień 2003 Autor Napisano 13 Kwiecień 2003 dzieki sprubuje sie tym disiaj zajac:D:D:D
Szymeq Napisano 14 Kwiecień 2003 Autor Napisano 14 Kwiecień 2003 mam problem poniewaz nigdzie w necie niemoge znalezc zadnych zdjec referencyjnych smokow ani zadnych zdjec oczow gadow !!:(:P
SiD Napisano 14 Kwiecień 2003 Napisano 14 Kwiecień 2003 ooo ja nie moge ale wypasik hehe kurde wszedzie są kolce jak ty je zrobiłes ?? nie mam pojęcia ale powarznie jest zajebiscie superandzki :))
Szymeq Napisano 14 Kwiecień 2003 Autor Napisano 14 Kwiecień 2003 ja poprostu podzielilem poligony a potem je wytlaczlem:D
Dżujon Napisano 14 Kwiecień 2003 Napisano 14 Kwiecień 2003 grubsza dolna szczeka i grubsze amsywniejsze zeby! zeby ta glowa niewygladala jak gumiana zabawka ale ogolnie spox podoba mi sie :)
Szymeq Napisano 15 Kwiecień 2003 Autor Napisano 15 Kwiecień 2003 heeeeeeelp, potrzebne mi sa niezwlocznie zdjecia gadzich oczodolow:( heeeeeeelp
Szymeq Napisano 22 Kwiecień 2003 Autor Napisano 22 Kwiecień 2003 Sorry ze tak pozno ale wiecie swieta:D oto nowe randery
Rekomendowane odpowiedzi