Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Niewiem dlaczego ale zamieściłem już posta ale on się nie pojawił dlatego załączam nowego. Wiele słysałem o bitwie i chciałbym w niej wystartować.

przedstawiam tu moje randery

• Odpowiedzi 102
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Dobrze sie zaczyna tlyko czy on bedzie miał taki kolor ? a pozatym hmm ma jakies braki na pysku nie uwarzasz ze najpierw zrób głowe a potem przechodz juz po koleji do innych czesci ciała smoka ??

Ale robisz jak uwarzasz za słuszne ....

No jak narazie to idzie ci niezle powdzenia czekam na reszte achaa jak mozesz to wrzuc siatke smoka oki ?

Napisano

smoczek moze byc..tylko czasami ma za oste krawendzie...a co do textury to nie mysl o noej na razie !! tylko modeluj i bysm mogl pokazywac model w jednym kolorez i torche jasniej :)[piwo]

Napisano

sorki, a gdzie te kolce ? ..co do textury to poobserwuj jaszczurki w jakims sklepie zoologicznym (ostatnio gapilem sie na jakiegos warana chyba z 15 min ..mial extra texture ! :). a moze pani za sklepu pozwoli ci ja zeskanowac ..hmm[hmmm]

Napisano

Hi,

Zapowiada sie ok.

Z proporcji to szyja jest za dluga, w 2/3 dlugosci powinien juz byc korpus oraz otwor gebowy wydaje sie za dlugi.

Poza tym ok. Brakuje oczywiscie jeszcze noska i oczek :). Ale to chyba zauwazyles :).

A co do teksturowania to bedziesz musial go wymapowac i namalowac teksture w photoshopie. Jak bedziesz na tym etapie to pomyslimy nad luskami :).

To chyba tyle. Pap

Napisano

Dzięki za wszystkie sugestie napewno z nich skorzystam:):). Co do siatki to zamieszczę ją jutro a dzisiaj mam następne randery.

PS: Jak mam skonfigurować Brazila test version aby uzyskać fajny efekt?

Napisano

Dzięki za wszystkie sugestie napewno z nich skorzystam:):). Co do siatki to zamieszczę ją jutro a dzisiaj mam następne randery.

PS: Jak mam skonfigurować Brazila test version aby uzyskać fajny efekt?

Napisano

Myślę że ten smok mógł stać na jakimś skrawku ziemi a wokół niego płonące drzewa , a pod nogami smoczka jacys wieśniacy z widłami. Dobry pomysł?

tutaj narysowałem sobie mały szkic ale niema na nim płonących drzew:D

Napisano

hmm szymeq wiesz jak ci sie to nie podoba ze za duzo postow itp to mozesz wykasowac te co sie powtarzaja ..

to byla tylko propozycja :)

Napisano

idziesz na edycje postu i tam na dole pod textem twojego postu masz \" ! Delete this message ! obok po lewj masz okienko w ktorym robisz haczyk i potem klikasz na button edit post

gotowe

Napisano

szkic ekstra !!! co do moedlu tez moze byc tylko te oczka to chyba prowizorka prawda? bo powiny byc wieksze oraz nie okragle....to tyle

[piwo]

Napisano

Oczywiście że prowizorka:D mam zamiar dodać mu powieki oraz kilkadziesiąt malych kolców bo przecież miał być to smok kolczasty:):). Sprubuje jeszcze dzisiaj zamieścić siatkę smoka

pozdrawiam:D[piwo][piwo]

Napisano

Ten rysuneczek jest niezły , jak mas zzamiar cos takiego wykonac to hmmm wow powodzenia , bedzie niezle jak sie postarasz , dobry model nigdy nie jest zły ale zawsze kto ma jakies ale .....hehe

Powodzenia i czekam co dalej

Napisano

wiadomo że zawsze coś trzeba coś pozmieniać w modelu ale chciałbym aby ten smok chociaż przypominał tego ze szkicu. :D:D dzięki za wszystkie posty jakie zamieszczacie. Wszystkie wasze opinie są dla mnie bardzo warzne

Napisano

heh...fajny....przypomina mi bardziej te smoki z chin :]...i wedlug mnie troche bym pogrubil te zabki...oraz dal jezyk:P

pozdro[piwo]

Napisano

ooo ja nie moge ale wypasik hehe kurde wszedzie są kolce jak ty je zrobiłes ?? nie mam pojęcia ale powarznie jest zajebiscie superandzki :))

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności