jimbo Napisano 11 Kwiecień 2003 Napisano 11 Kwiecień 2003 Witam! wrzucam cos co wypocilem w przerwie w robieniu smoka i innychwiekszych spraw... jest to w sumie pierwsza moja praca ktora mozna uznac za ukonczona (chociaz z powodu braku cyfrowki nie moge go \"postawic\" na polce z ksiazkami:( tak jak na prawde ta figurka stoi ) wiem ze mam straszne problemy z oswietleniem... ale napiszcie co o tym myslicie:)
jimbo Napisano 11 Kwiecień 2003 Autor Napisano 11 Kwiecień 2003 przepraszam za rozmiary:) niechcacy... jest za szeroki ale to tylko 90kb:)
Pablo Napisano 12 Kwiecień 2003 Napisano 12 Kwiecień 2003 swietna praca...co do oswietlenia...chyba troche za jasno ale da sie przebolec:)..co od calej formy konika to tez jest dobrze tylko sie doczepie do tych jego uszu...nie wygladaja jak uszy a jedynie jak jakies male rozki.. pozdro [piwo]
inespew Napisano 12 Kwiecień 2003 Napisano 12 Kwiecień 2003 spoko konik......mam nadzieje ze niedługo tez bede umiał takie modelować :) ......jak patrze na ten obrazek to razi mnie tylko ta jasna plama w prawym górnym gory .....pozdrawiam [rotfl2]
Tomek Kosiorek Napisano 12 Kwiecień 2003 Napisano 12 Kwiecień 2003 [piwo]goood horse:Db. ladny tylko malo kontrastow i model sie zlewa z tlem pozdrawiam t
robczan Napisano 12 Kwiecień 2003 Napisano 12 Kwiecień 2003 wedlug mnie oswietlenie jest o WIELE za duze i ten kon ma za dlugi pysk
jimbo Napisano 12 Kwiecień 2003 Autor Napisano 12 Kwiecień 2003 dzieki wielkie, wcale nie bolalo tak jak sie spodziewalem:) pokombinuje jeszcze z swiatlem... uzylem 1 omni i IE sun i IE sky i faktycznie sproboje troche kontrasu dodac:) a uszy niestety zostaja, bo moja figurka na polce ma takie:)
jimbo Napisano 13 Kwiecień 2003 Autor Napisano 13 Kwiecień 2003 no to poprawilem swiatlo na tyle ile potrafie i wydaje mi sie ze jest lepiej... chyba to tak zostawie i zajme sie innymi sprawami... no chyba ze cos wypatrzycie jeszcze
Tomek Kosiorek Napisano 13 Kwiecień 2003 Napisano 13 Kwiecień 2003 ....no bardzo ladne-jak bys dal ciemniejsze drewno bardziej moze by mi sie podobalo ale jest ekstra a to tylko moje subjektywne spojrzenie...[piwo]
NeZik Napisano 16 Kwiecień 2003 Napisano 16 Kwiecień 2003 poprostu pięknie :D ale nie czasmi za jasno ?? ale tak czy tak jest swietnie
predator747 Napisano 20 Maj 2009 Napisano 20 Maj 2009 Pokrzywdzony jestem:( Widzę ładne komentarze, ale nie widzę obrazka, w ogóle nie ma śladu, żeby był umieszczony. Albo coś się upsuło, albo mam coś nie tak z przeglądarką:( Proszę o możliwie jak najszybsze pokazanie mi pracy:) Edit: Widzę, że to chyba jakiś ogólny błąd na forum :( Bo nie tylko ja narzekam (patrz inne wątki)
JmTm00 Napisano 20 Maj 2009 Napisano 20 Maj 2009 fajnie fajnie......gdybym tylko miał takie szczęście widziec cokolwiek poza tekstem :(( jak zwykle mi sie przytrafia :|
predator747 Napisano 21 Maj 2009 Napisano 21 Maj 2009 O matko, to jednak, myślałem, że data to również błąd na forum. A temat był na pierwszej stronie galerii, a zazwyczaj wiadomo co to oznacza
D4D4L Napisano 21 Maj 2009 Napisano 21 Maj 2009 WEee gurnictwo :D Idzie ktos na pivko jak juz tak gurniczymy?:D
Rekomendowane odpowiedzi