Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Witam! wrzucam cos co wypocilem w przerwie w robieniu smoka i innychwiekszych spraw... jest to w sumie pierwsza moja praca ktora mozna uznac za ukonczona (chociaz z powodu braku cyfrowki nie moge go \"postawic\" na polce z ksiazkami:( tak jak na prawde ta figurka stoi ) wiem ze mam straszne problemy z oswietleniem... ale napiszcie co o tym myslicie:)

• Odpowiedzi 16
  • Wyświetleń 3,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

przepraszam za rozmiary:) niechcacy... jest za szeroki ale to tylko 90kb:)

Napisano

swietna praca...co do oswietlenia...chyba troche za jasno ale da sie przebolec:)..co od calej formy konika to tez jest dobrze tylko sie doczepie do tych jego uszu...nie wygladaja jak uszy a jedynie jak jakies male rozki..

pozdro

[piwo]

Napisano

spoko konik......mam nadzieje ze niedługo tez bede umiał takie modelować :) ......jak patrze na ten obrazek to razi mnie tylko ta jasna plama w prawym górnym gory .....pozdrawiam [rotfl2]

Napisano
  • Autor

dzieki wielkie, wcale nie bolalo tak jak sie spodziewalem:)

pokombinuje jeszcze z swiatlem... uzylem 1 omni i IE sun i IE sky i faktycznie sproboje troche kontrasu dodac:) a uszy niestety zostaja, bo moja figurka na polce ma takie:)

Napisano
  • Autor

no to poprawilem swiatlo na tyle ile potrafie i wydaje mi sie ze jest lepiej... chyba to tak zostawie i zajme sie innymi sprawami... no chyba ze cos wypatrzycie jeszcze

Napisano

no, no podoba mi się :cool:

Napisano

....no bardzo ladne-jak bys dal ciemniejsze drewno bardziej moze by mi sie podobalo ale jest ekstra a to tylko moje subjektywne spojrzenie...[piwo]

Napisano

poprostu pięknie :D ale nie czasmi za jasno ?? ale tak czy tak jest swietnie

Napisano

Pokrzywdzony jestem:( Widzę ładne komentarze, ale nie widzę obrazka, w ogóle nie ma śladu, żeby był umieszczony. Albo coś się upsuło, albo mam coś nie tak z przeglądarką:(

Proszę o możliwie jak najszybsze pokazanie mi pracy:)

Edit: Widzę, że to chyba jakiś ogólny błąd na forum :( Bo nie tylko ja narzekam (patrz inne wątki)

Napisano

fajnie fajnie......gdybym tylko miał takie szczęście widziec cokolwiek poza tekstem :(( jak zwykle mi sie przytrafia :|

Napisano

O matko, to jednak, myślałem, że data to również błąd na forum. A temat był na pierwszej stronie galerii, a zazwyczaj wiadomo co to oznacza

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.