Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

no to zmienam temat, mutanat suxx :)

zrobiem takiego \"aniola\" z roku 2140, to nie bedzie zaden twor boski tylko czystonaukowy, a anial z tad ze bedzie mial skrzydla, alenie jakis przszczep od kury tylko z jakis super duper komponentow - beda wyglodac jak z metalu ;) i bedzie mial duzo jakis wszczepien w skorze, ale mam problem, bo chcialem zrobic go golego, a moje doswiadczenie z modelowaniem ludzkiego ciala jest zerowe :) wygrac raczej nie wygram ale wziac udzial mozna;)

[Edited on 13-4-2003 by Tesaurus]

• Odpowiedzi 21
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

eloo wujaszku :]

a teraz komentarze....

-troche za male te kolana

-daj wiecej miesni

- gdzie sa kostki?( chyba ze beda buciki)

pozdro

[piwo]

Napisano

Bardzo fajny pomysl ten aniol moglby jeszcze jakos konac - nie krwawo zeby flaki sie wszedzie walaly tylko raczej subtelnie - moglby kleczec - a jego zycie powoli by gaslo coś tak jak ten na arcie zalaczonym przez phantom\'a

Napisano

skoncze cialo to sie zabiore za miesnie ;) jestem poczatkujacy musicie mi to wybaczyc;) a skrzydla wlasnie zrobie tego typu :) tylko ze chyba jeszcze wieksze :) i sie zastanawiam czy czasem w cos go nie ubrac:)

Napisano

Te raz wygląda jak anioł z filmu \"Michael\" super kibelek :D moze tylko do tyłka tego pana mógłbym się czepnąć...jest on może troszke za mocno ściśnięty :D czekam na skrzydełka :D

Napisano

Siemanko.

Jak narazie moze byc :) gdyby ten aniol wygladal tak ja na rysunku wstawionym przez Phantoma to naprawde ciekawa praca moglaby powstac, ale czekam na updat.

Napisano

pozniej jak wroce do chaty to dorobie juz klate i rece, a potem bede sie modzil naw wyzezbieniem jakis miesni,a do efektu jak na obrazku zalaczonym to trzeba poczekac jeszcze ze 2tyg:)) skrzydla jako najlepsza czesc zostawie sobie na koniec:)

Napisano

Buahahah brakuje tam chyba papieru co on reka sie podetrze hihihihi a pozatym zaczysty ten kibel jakos hehehe :P

Super pracak powodzenia czekam na nstepne update :)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności