Napisano 13 Kwiecień 200321 l no to zmienam temat, mutanat suxx :) zrobiem takiego \"aniola\" z roku 2140, to nie bedzie zaden twor boski tylko czystonaukowy, a anial z tad ze bedzie mial skrzydla, alenie jakis przszczep od kury tylko z jakis super duper komponentow - beda wyglodac jak z metalu ;) i bedzie mial duzo jakis wszczepien w skorze, ale mam problem, bo chcialem zrobic go golego, a moje doswiadczenie z modelowaniem ludzkiego ciala jest zerowe :) wygrac raczej nie wygram ale wziac udzial mozna;) [Edited on 13-4-2003 by Tesaurus]
Napisano 13 Kwiecień 200321 l Raczej...szkoda, że mutiego rzuciłeś...:D ale ten pomysł tesh jest dobry...wrecz interesujący...skrzydła mnie ciekawią...:D powodzenia i 3m się :D
Napisano 13 Kwiecień 200321 l Autor no wlasnie skrzydlami mam zamiar nadrobic w brakach w modelu postaci :) i mam juz niezla ich wizje :)
Napisano 13 Kwiecień 200321 l Autor no to kawalek nog :) - nie smiac sie zabardzo :) nigdy w zyciu tego nie robilem;d ale wygloda komicznie:D
Napisano 13 Kwiecień 200321 l eloo wujaszku :] a teraz komentarze.... -troche za male te kolana -daj wiecej miesni - gdzie sa kostki?( chyba ze beda buciki) pozdro [piwo]
Napisano 13 Kwiecień 200321 l Bardzo fajny pomysl ten aniol moglby jeszcze jakos konac - nie krwawo zeby flaki sie wszedzie walaly tylko raczej subtelnie - moglby kleczec - a jego zycie powoli by gaslo coś tak jak ten na arcie zalaczonym przez phantom\'a
Napisano 13 Kwiecień 200321 l Autor skoncze cialo to sie zabiore za miesnie ;) jestem poczatkujacy musicie mi to wybaczyc;) a skrzydla wlasnie zrobie tego typu :) tylko ze chyba jeszcze wieksze :) i sie zastanawiam czy czasem w cos go nie ubrac:)
Napisano 13 Kwiecień 200321 l Proponuje jakies zdarte szaty, lub uszkodzona zbroje. Zbroja bylaby niezla ale wtedy juz by nie byl taki goly jak napisales:)
Napisano 13 Kwiecień 200321 l Autor narazie powoli kontynuuje prace do gory;) potem sie zajme tymi miesniami;)
Napisano 13 Kwiecień 200321 l heheheheehehheeheheheheh :D:D:D:D:D:D wypas :Pczegos takeigo jeszce nie widzialem :) :D[piwo][piwo][piwo]
Napisano 14 Kwiecień 200321 l Te raz wygląda jak anioł z filmu \"Michael\" super kibelek :D moze tylko do tyłka tego pana mógłbym się czepnąć...jest on może troszke za mocno ściśnięty :D czekam na skrzydełka :D
Napisano 14 Kwiecień 200321 l Siemanko. Jak narazie moze byc :) gdyby ten aniol wygladal tak ja na rysunku wstawionym przez Phantoma to naprawde ciekawa praca moglaby powstac, ale czekam na updat.
Napisano 14 Kwiecień 200321 l Autor pozniej jak wroce do chaty to dorobie juz klate i rece, a potem bede sie modzil naw wyzezbieniem jakis miesni,a do efektu jak na obrazku zalaczonym to trzeba poczekac jeszcze ze 2tyg:)) skrzydla jako najlepsza czesc zostawie sobie na koniec:)
Napisano 14 Kwiecień 200321 l Buahahah brakuje tam chyba papieru co on reka sie podetrze hihihihi a pozatym zaczysty ten kibel jakos hehehe :P Super pracak powodzenia czekam na nstepne update :)
Napisano 14 Kwiecień 200321 l Upsik cos mi 2 razy wyslalo ;)Dla mnie jestes czlowieq wielki. Tez bym tak chcial:(