Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam, wpadlem na pomysl zeby sprubowac odtworzyc (w miare moich mozliwosci ) jak najlepiej moj pokoj. Wrzucam 1 render.Przedstawia on mniej wiecej ujecie kamery.

• Replies 19
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dorzucam 1 shot z proba swiatla.I od razu pytanie ,jak to doswietlic ?.na tym screenie uzylem direct light (dolaczam pozycje swiatla).

Posted

Witam:

-zmien temat na: Scena 3d: moj pokoj

-nie baw sie swiatlem ani kolorami jeszcze, daj wszystko jednolite

-mp2.jpg troszke ciemno

-wszystko od linijki??

-tez robie pokoj wiec zapraszam, link w sygnaturce

Posted

"zamknij" pokoj czterema scianami, chyba ze z tylu tez sa okna w co watpie, ten stelaz wisi w powietrzu, i jeszcze, wolalbym zebys najpierw modelowal a pozniej bawil sie swiatelkiem

Posted

skoro jest zamkniety to czemu z przodu jest jasniej niz dalej :))) przynajmniej wygladalo na otwarte :)))

a stelaz nazwalem tak bo myslalem ze biurko to to z lewej :)))) spoko ladna czysta praca chociaz orurowanie biurka za grube sie wydaje

Posted

no te glosniki to odrazu do wymiany nie wiem jak ty to zrobiles ;) a komp (monitor) ma chyba za grube obramowanie kineskopu..?

nie baw sie narazie w swiatlo bo to i tak nie ma sensu

pozdro

Posted

Podobają mi się rendery (czym renderujesz? :)), mniej podobają mi się proporcje. Oświetlenie jest na razie dobre. Jakiś dziwaczny ten monitor masz :) I podłoga nie pasuje (chyba, że jak dorobisz resztę materiałów będzie ok).

Posted

witam ;)

jak zobaczylem pierwszy render to nie powiedzialbym ze za pare dni wrzucisz cos takiego jak wczoraj ;) w miare dobry render i materialy (czyt. nawet mi sie podoba), ale popracuj nad proporcjami, najbardziej w oczy rzuca sie obudowa monitora w stosunku do kineskopu ;)

pozdrawiam

Posted

Z tym monitorem to troche dziwna sprawa bo wszystko zalezy z jakiego kata jest pokazany, troche poszerzylem kineskop ,mam nadzieje ze jest lepiej.